reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

To do czego ona Ci tam potrzebna jest???? Aż się zdenerwowałam.
Może czas się z nią rozgadać, co?

Prawde mowiac to tylko po to zeby dzieciaki mialy opieke jak pojde do szpitala.Moj maz ma na tyle niewdzieczna prace ze jesli wezmie powyzej 2 dni wolnego to niestety ale na jego miejsce bedzie kto inny a on na lodzie.Teraz zima niestety nie mozemy sobie na to pozwolic.Latem jak robot na dworzu jest duzo to inna gadka.Wiec niestety jestem na nia skazana.Dzisiaj pobila rekord i poszla spac 20 min temu (tzn 9:20 wieczorem).Postepy robi ;-)
Odnosnie prostowanai to mi sie nawet nie chce klocic bo tylko sie nawnerwiam a po niej i tak to splynie.Jeszcze troszke pozaciskam zeby a potem zrobie sobie od niej przerwe az do wielkanocy :happy:

reklama
Witam sie, jak to zazwyczaj co druga noc o 4 rano.... Wstalam bardzo spiaca na siku i juz nie zasnelam :( to chyba nerwy - staram sie jak moge ale czasem sie nei da ;( wiem od switu smece...
A juz zdazylam wszamac sniadanko (chlebek wieczorem kupiony cieplutki to jeszcze chrupiacy byl i z powidlami mniam... za to herbatke juz zdazylam wylac... poszla troche na noge ale o dziwo pomimo ze ciepla sie nie poparzylam, ach niech zyje zgrabnosc...)
Kurcze pilki nie mam :( a jak widac chodzenie nie pomoglo... dzis ide do kolezanki 4 pietro, moze kilka razy wejde i zejde to pomoze ;)
MIlego dnia i duze buziaki :*

Dzień dobry :-) Trzecia....:-D

Nie mogę zasnąć z nerwów. O 5:45, jak wróciłam z ubikacji cos ze mnie wyleciało. Ale było tego tylko tyle, że zmoczyłam wkładkę. I teraz się zastanawiam.... Nic się nie dzieje, nie mam skurczów. Dziś mam znowu wizytę u lekarza, zobaczymy co powie....

Gratulacje dla Olafka. Mój synek zaczął chodzic, jak miał rok i dwa miesiące, a pierwszy krok zrobił mając rok i trzy tygodnie :-)

Dzień• Dobry:)

Ja o dziwo ostatnio 2 noce śpię od 22 do 7:)Dziś mam wizytę u lekarza na 17.Cieszę się bo od wczoraj szew po cesarkach zaczyna mi strasznie puchnąć,chyba ma już dość.Także dzis dzień w łóżku,wolę nie ryzykować.

Moja 3 letnia piszczałka już nakarmiona,starsza w szkole, więc troszkę pobimbam.
Buziaki i miłego dnia:)

To i ja się przywitam,chociaż zajrzałam na bb już o 3:-)
Dziś znowu co godzinę łazienka,już mam dość tego nocnego wstawania:-(

ligotka ja ostatnio też mam nacisk na żebra ,ale i ryje minimum raz dziennie .

ja sie witam i do sprzątania zaraz się biorę . cały dzień zmarudzę w tych podłogach . a jutro z rana w garach ,wczoraj już gar bigosu zrobiłam :-p różnica jest straszna gotować dla 3 osób a dla 10 :-p a już nie mówię jak to wygląda w kwestii finansowej , dobrze że takich gości będę mieć co pół roku bo bym się wykończyła .

A nasze psy jaką mają tragedie bo muszą swoją kanapę oddać i przenieść się na posłanie ,już widzę ich nie zadowolenie :-D

Vive dzięki w imieniu synka :)

JA także się melduję 2w1. Na 11 jadę na IP na ktg i badanie, sprawdzimy co tam się dzieje...dziś zaczynam 5 dzień przeterminowania!

Creazy mamo, ale może warto bez nerwów porozmawiać i powiedzieć, że przydałaby Ci się pomoc, albo mąż z mamą niech pogada...jak już jest to niech Ci pomoże, no!

Agunia, jak po urodzinach?

i ja jestem...
humor mam do d....py wszystko mnie wkurza i mam już wszystkiego dość... dziś wizyta w szpitalu...

reklama
Witam nie spałam pół nocy jestem wykończona:-( wczoraj zafundowałam sobie całodzienne sprzątanko myślałam że plecy mi na pól pękna:szok: dziś leże ;... jeszcze pogoda dziś okropna. miłego dnia mamusie:-)

Do góry