Witam was dziewczyny ja już po wszystkim.
5.01.2011r godz.12:35 urodziłam cesarkim cięciem synka o wadze 4020g i 54 cm.;-)
wielkie gratulacje dla was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam was dziewczyny ja już po wszystkim.
5.01.2011r godz.12:35 urodziłam cesarkim cięciem synka o wadze 4020g i 54 cm.;-)
Jsorbek ja myslalam o takich lekkich skurczach
choc wydaje mi sie ze wody mi powoli ciekna, tak od kilku dni ..dzis rano jak wstalam to czulam takie mokre, i jak usiadlam na lozku to byla mokra plamka na przescieradle- ja spie w koszuli ale bez gatek![]()
alexiaa gratulacje)
Mam do was "śliskie" pytanie. Zauważyłam, że od kilku godzin odchodzi mi czop. Za pierwszym razem myślałam, że to wszystko - było wielkości 20gr, po godzinie znowu wyleciała galaretka (bezbarwna jak za pierwszym razem) ale juz wielkosci 50gr i teraz też znowu wielkosci 50gr ale juz podbarwione na brazowo. Mam pytanie czy tego tak dużo może byc? Sorki za może słabe porównanie wielkosci ale nie wiem do czego to przyrównać.
Juz jakis czas temu myslalam ze odszedł mi czop ale teraz jestem pewna, że to nie było to) Teraz jestem pewna.
Gdyby to sączyły się wody to bym raczej czuła mokro i byłaby woda a to jest tylko galaretka.
Skurcze mnie łapią co jakiś czas ale krótkie. Juz jestem chora na samą mysl o nocy, że znowu będe sie męczyć a efektu brak.