reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Cześć babeczki

mało ostatnio pisze bo i czasu brak ale czytam regularnie i sprawdzam która się rozpakowała i trzymam kciuki za ciężarówki oby jak najszybciej i najsprawniej poszło

Rutkosia - bidulko mam nadzieje ze w sobote najpóżniej bedziesz tuliła maluszka

Ligotka to do dzieła jak teraz twoja kolej :)) Trzymam kciuki

Maran tobie tez jak najszybszego rozwiązania i wszystkim przeterminowanym

Margoz - tez mam podobne odczucia jak ty ze mi się nesamowicie poszcześciło - nie dosc ze zaczeło się naturalnie choć w szpitalu ( pewnie małą nie polubiłą szpitala :) już na drugi dzien rano to poszło ekspresowo - to chyba nagroda za stres na początku ciąży u mnie przez lekarza barana który mi zaaplikował leki ktore mogły zaszkodzić choć na szczęście sie tak nie stało ale stresu sie najadłam co nie miara :(

Sunshine - a ja ci życzę na odwrót żeby najperw odeszły wody a potem przyszły skurcze jak u mnie po co masz się kochana męczyć zbyt długo :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane a ja wyszlam na spacerek, najpierw wstapilam do tego nowego sklepu... Kupilam malej sukienke, koszulke i trzy pary skarpetek! Wszystko juz tak na wiosne - lato! I wiecie co spotkala mnie przyjemnosc, bo wiadomo pierwsze otwarcie to ludzi co niemiara i w kasie przede mna 8 osob! A pani za mna do wszystkich "Prosze Państwa prosze wpuscic ta pania ona w ciazy jest"... W szoku bylam! I tak zostalam obsluzona pierwsza, minelam wszystkie babcie i dziadkow, troche miny mieli nie tego, ale nikt nic nie powiedzial :)
Potem poszlysmy z kolezanka do pobliskiego parku i wystawilysmy nochy do slonca... ale bylo przyjemnie napromieniowac sie taka ciepla energia ;) Musialysmy sie zbierac bo zaczely mi sie skurcze dwa bolesne. Ale juz jestem w domku zjadlam i wszystko dobrze... Na popoludnie jestem umowiona na zakupy z siostra!

Ewitka hehe no nie mow ze nie macie imienia! W takim razie powodzenia w wybieraniu! U mnie jakos tak na samym poczatku trafilo i zostalo, ale to glownie zasluga mojego meza, bo on rzadko zmienia zdanie.

sorbek przede mna jest jeszcze kilka blokujacych kolejke... Sonia, maran do dziela!

Jsorbek ja myslalam o takich lekkich skurczach :-D
choc wydaje mi sie ze wody mi powoli ciekna, tak od kilku dni ..dzis rano jak wstalam to czulam takie mokre, i jak usiadlam na lozku to byla mokra plamka na przescieradle- ja spie w koszuli ale bez gatek:-D

Ostatnia edycja:
Jsorbek ja myslalam o takich lekkich skurczach :-D
choc wydaje mi sie ze wody mi powoli ciekna, tak od kilku dni ..dzis rano jak wstalam to czulam takie mokre, i jak usiadlam na lozku to byla mokra plamka na przescieradle- ja spie w koszuli ale bez gatek:-D
Sączenie wód to jeden z tych sygnałów, który powinien Cię do szpitala pokierować.

nie sadze zeby to bylo cos powaznego,to byla doslownie plamka i troche mokrego. W sumie jak woda, bez zapachu. Czytalam na forum ze kilka z was tak mialo. Pogadam z dula a potem polozna bo tutaj do ginekologa sie nie chodzi

reklama
czesc dziewczynki-sporo mialam do nadrobienia.

Jest u mnie mama i rozpieszcza mnie na maxa:-)Nie musze martwic sie o rozne rzeczy, no i jest sie do kogo odezwac bo wczesniej sama calymi dniami.

Sunshine ja tez dwa dni temu po kapieli zostawilam plamke na przescieradle ale tez mysle ze to naturalna wydzielina a nie wody bo generalnie przez ostatnie 2 tyg czuje ze mam tam ciagle mokro.

Ligotka twoj dzien brzmi dla mnie idealnie. Ja mialam isc z mamcia na spacer ale u nas angielska pogoda-szkoda z domu wychodzic

Margoz mam nadzieje ze nie wszystkie Lenki takie chetne do zabawy w srodku nocy bo jak tak to ja zmieniam imie:-p

Do góry