reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Ja trochę z innej beczki.
Jutro o 11 jest msza w intencji mojej malutkiej, jeśli któraś z was chciałaby się zjednoczyć z nami w modlitwie, będzie nam bardzo miło.

Ja trochę z innej beczki.
Jutro o 11 jest msza w intencji mojej malutkiej, jeśli któraś z was chciałaby się zjednoczyć z nami w modlitwie, będzie nam bardzo miło.

kochana my z M jutro idziemy na masze i na pewno twoja kruszynka będzie w naszych intencjach . buziaki dla Was

[creazymama fajna maszyna! od kiedy dzieci można wozić? :)

Ja swoja Gabryske wozilam do pazdziernika i potem jeszcze w listopadzie raz :)
Ja chlopakow nie sadzam bo sie boje.Moj mezulek raz przewiozl powoli Kube i na tym sie skonczylo.Moje szkodniki narazie wola czterokolowca co mnie akurat cieszy

Ewitka ja obiecuje sie pomodlic za malutka dzisiaj przed pojsciem spac.Jutro niestety moze mi sie nie udac ze wzgledu na roznice czasowa.Caly czas jestem z Wami myslami i trzymam kciuki za zdrowie malej.

hello:)
śpieszę z wiadomością:)
mamy pierwsze lutowe dzieciaczki:-):-)
Wiadomość od męża figa777 "Witam, jestem mężem Ani. Wczoraj żona w 35 tyg. urodziła przez CC. Mamy dwóch zdrowych chłopców. Kuba 49cm 2965g, Mateusz 48cm 2240g :D Obecnie Ania leży w szpitalu ale mamy nadzieję że po niedzieli wrócą już w 3kę do domu.
Pozdrawiam
Marek "

GRATULUJĘ DZIELNEJ MAMUSI I MALUCHOM,CZEKAMY NA WAS:)))))))

------------------------------------------------------------------------------

Ewitko-myslami i modlitwą jestem z Wami.

Ostatnia edycja:
kurcze, Ewuśka, ale super wiadomość :))))
figa777, GRATULACJE WIELKIE :)))) cieszę się, jakbym sama już urodziła hehehe :) i dobrze że dzieciaczki zdrowe i jak na bliźniaki z 35 tyg, wcale nie takie chuchereczka :)))))

mysia, co do pokrzywki, ja się męczyłam jakiś czas temu, swędziały mnie ręce i nogi, szczególnie pod kolanami, podejrzewałam uczulenie albo na jakiś balsam albo na cytrusy, teraz używam kosmetyków dla niemowląt :) a cytrusy dobrze myję skórkę przed obraniem i na razie przeszło

crazy mama, niezła bryka :)

ligotka, wagą z usg się nie przejmuj, bo często nie sprawdza się, ja to bardziej " z przymrużeniem oka" traktuję

karolina-bg - Twoja siostra to mam wrażenie bardzo niedojrzała do macierzyństwa jest, nieodpowiedzialność jej aż kłuje w oczy, ale masz rację, jest dorosła i to jej życie, więc musi ponosić konsekwencje swoich czynów, bo inaczej nic się nie nauczy

Ewitka, myślami jestem z wami, trzymaj się cieplutko

a moja mała po wczorajszym milczeniu dała czadu w nocy :) kręciła się aż miło i w końcu matulę swą uspokoiła :)

reklama
Witam sie i ja!
figa gratulacje! Dziewczynki az sie poplakalam jak przeczytalam ze mamy pierwsze lutowe dzieciatka! Trzeba by chyba zrobic watek z lista rozpakowanych, bo teraz sie pewnie posypie...
Ewitko dzieki za napisalas, oczywiscie ze sie pomodlimy za Twoje Malenstwo :*
Karolina nie no ta Twoja siostra to naprawde, szkoda slow.... Ale wiem z drugiej strony to siostra, ja z moja mam tak ze ma faceta ktorego w sumie lubie, ale ktory jest taka niezdara zyciowa i ona wszystko za niego robi no i czuje ze powinna znalezc kogos innego, ale jakos nie mam na nia wplywu, jak sie rozstali to namwialam ja zeby kogos znalazla, potem do siebie wrocili i znow sie poklocila to gadalam z nia czy to jest odpowiedzialny czlowiek na ojca jej dzieci skoro potrafi zniknac na 3 dni bez slowa... ale coz, najwazniejsze ze u Was wszystko dobrze,
A propo mojej wizyty to dzieki dziewczynki, ja to sie nie tyle ta waga przejmuje - bo w sumie mala i tak duza byla, co tym ze w koncu nie wiemile ona ma :(
A jeszcze zauwazylam wczoraj ze mi siara leci, dobrze ze kupilam zapas wkladek...

Do góry