reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
polis tutaj na stronie 18 zdjecie 33, Poradnik opieki i pielęgnacji małego dziecka - Instrukcja.pl
Zawitkowski na tym forum pisal ze to pozycja dla dzieci nie lubiacych lezec na brzuszku u nas na kolanach sie nie sprawdzilo bo mala od razu chciala sie odchylic, ale polozylam ja tak na rogalu, wklejam zdjecie i od razu zalapala :)
A odnosnie spania moja identycznie od 21 do 5 :D

Sorki ze na odwrot chcialam szybko wrzucic...

Załączniki

• 2011-05-04 10.27.15.jpg
    2011-05-04 10.27.15.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 31
My też dziś byliśmy na dwóch godzinnych spacerach. Na pierwszym Krzyś pół spaceru płakał, a drugi cały przespał. Marudnik mu się dziś znów włączył. O 18.00 zaczął płakać, uspokoiłam go i zasnął. Śpi już jakieś 20 minut i mam nadzieję, że jeszcze pośpi, bo jeśli się obudzi to pewnie czeka mnie marudzenie do czasu kąpieli.

Moja mam nadzieje usnela... przed kapiela strasznie juz plakala ze zmeczenia a ostatnio nawet na kolanach mi nie zasypia tylko na rekach :/ ale tym razem pomogly tylko rece taty, a ze juz ziewala wiec myk do kapieli i zasnela przy cycu, mam nadzieje ze nie obudzi sie zaraz...
neta moja lubi na pleckach lezec tez na tym rogalu i rozmawiac z mamusia ;)

Mój też dzisiaj pospał ładnie w dzień, jak na niego, rano dwie godzinne drzemki, potem cały spacer 1,5h i nawet w domu chwilkę jeszcze i potem w foteliku na zakupach. W sumie to chciał spać jeszcze, ale nie usypiałam go na silę, bo kąpiel miała być niedługo. Teraz leży w łóżeczku i mam nadzieję, że zaśnie sam w łóżeczku.

A w ogóle to dziś sobie śpiewałam a Kubuś śpiewał za mną po swojemu. Bardzo lubi jak mu śpiewam chociaż fałszuję jak nie wiem co.

Gosiu moja tylko nas przekrzykuje, jak rozmawiamy z kims to ona chce zwrocic na siebie uwage i zaczyna krzyczec glosniej niz my rozmawiamy :)

A bylismy dzis na dwoch spacerkach po dwie godzinki i na obu mala spala, choc do parku wzielam mleczko bo balam sie ze sie obudzi i bedzie wrzask ;) Na szczescie nie bylo potrzebne ;)

U nas dziś była taka piękna pogoda że poszliśmy do ZOO... Mały nawet zwracał uwagę na większe zwierzaki a najbardziej to spodobał się mu słoń i żyrafa. Całopdniowy spacer troszke go zdziwił bo wyszliśmy z domku o 10 a wróciliśmy o 19 :) Teraz mały usypia :)

Ide odpocząć bo mi nogi to już do tyłka włażą...

reklama
Gosiu moja tylko nas przekrzykuje, jak rozmawiamy z kims to ona chce zwrocic na siebie uwage i zaczyna krzyczec glosniej niz my rozmawiamy :)

A bylismy dzis na dwoch spacerkach po dwie godzinki i na obu mala spala, choc do parku wzielam mleczko bo balam sie ze sie obudzi i bedzie wrzask ;) Na szczescie nie bylo potrzebne ;)

U nas jest to samo jak ja rozmawiam z P to Kuba zaraz swoje 5 groszy wtrąca :-)

Kuba nie usnął sam, zaczął tak się wydzierać, skończyło się na docycaniu. W dzień poszło lepiej.

A marzę o dwóch rzeczach, najeść się. Tak bym zjadła canneloni a niestety jest na beszamelu i z serem więc odpada. Pizzę bym zjadła, czekoladę i lody. I sałatkę cezar. No a druga rzecz to wyspać się albo pospać więcej niż 4h.

Do góry