reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
polis tutaj na stronie 18 zdjecie 33, Poradnik opieki i pielęgnacji małego dziecka - Instrukcja.pl
Zawitkowski na tym forum pisal ze to pozycja dla dzieci nie lubiacych lezec na brzuszku u nas na kolanach sie nie sprawdzilo bo mala od razu chciala sie odchylic, ale polozylam ja tak na rogalu, wklejam zdjecie i od razu zalapala :)
A odnosnie spania moja identycznie od 21 do 5 :D

Sorki ze na odwrot chcialam szybko wrzucic...

Załączniki

• 2011-05-04 10.27.15.jpg
    2011-05-04 10.27.15.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 25
My też dziś byliśmy na dwóch godzinnych spacerach. Na pierwszym Krzyś pół spaceru płakał, a drugi cały przespał. Marudnik mu się dziś znów włączył. O 18.00 zaczął płakać, uspokoiłam go i zasnął. Śpi już jakieś 20 minut i mam nadzieję, że jeszcze pośpi, bo jeśli się obudzi to pewnie czeka mnie marudzenie do czasu kąpieli.

Moja mam nadzieje usnela... przed kapiela strasznie juz plakala ze zmeczenia a ostatnio nawet na kolanach mi nie zasypia tylko na rekach :/ ale tym razem pomogly tylko rece taty, a ze juz ziewala wiec myk do kapieli i zasnela przy cycu, mam nadzieje ze nie obudzi sie zaraz...
neta moja lubi na pleckach lezec tez na tym rogalu i rozmawiac z mamusia ;)

Mój też dzisiaj pospał ładnie w dzień, jak na niego, rano dwie godzinne drzemki, potem cały spacer 1,5h i nawet w domu chwilkę jeszcze i potem w foteliku na zakupach. W sumie to chciał spać jeszcze, ale nie usypiałam go na silę, bo kąpiel miała być niedługo. Teraz leży w łóżeczku i mam nadzieję, że zaśnie sam w łóżeczku.

A w ogóle to dziś sobie śpiewałam a Kubuś śpiewał za mną po swojemu. Bardzo lubi jak mu śpiewam chociaż fałszuję jak nie wiem co.

Gosiu moja tylko nas przekrzykuje, jak rozmawiamy z kims to ona chce zwrocic na siebie uwage i zaczyna krzyczec glosniej niz my rozmawiamy :)

A bylismy dzis na dwoch spacerkach po dwie godzinki i na obu mala spala, choc do parku wzielam mleczko bo balam sie ze sie obudzi i bedzie wrzask ;) Na szczescie nie bylo potrzebne ;)

U nas dziś była taka piękna pogoda że poszliśmy do ZOO... Mały nawet zwracał uwagę na większe zwierzaki a najbardziej to spodobał się mu słoń i żyrafa. Całopdniowy spacer troszke go zdziwił bo wyszliśmy z domku o 10 a wróciliśmy o 19 :) Teraz mały usypia :)

Ide odpocząć bo mi nogi to już do tyłka włażą...

reklama
Gosiu moja tylko nas przekrzykuje, jak rozmawiamy z kims to ona chce zwrocic na siebie uwage i zaczyna krzyczec glosniej niz my rozmawiamy :)

A bylismy dzis na dwoch spacerkach po dwie godzinki i na obu mala spala, choc do parku wzielam mleczko bo balam sie ze sie obudzi i bedzie wrzask ;) Na szczescie nie bylo potrzebne ;)

U nas jest to samo jak ja rozmawiam z P to Kuba zaraz swoje 5 groszy wtrąca :-)

Kuba nie usnął sam, zaczął tak się wydzierać, skończyło się na docycaniu. W dzień poszło lepiej.

A marzę o dwóch rzeczach, najeść się. Tak bym zjadła canneloni a niestety jest na beszamelu i z serem więc odpada. Pizzę bym zjadła, czekoladę i lody. I sałatkę cezar. No a druga rzecz to wyspać się albo pospać więcej niż 4h.

Do góry