reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Też byłam na spacerze. Naprawdę ciepło. Oczywiście wieje - jakby inaczej - ale do zniesienia.

Właśnie była kupa gigant. Od wczorajszego wieczora nic, a teraz tyle, że nie wiedziałam co wycierać najpierw. Oczywiście pampers nie dał rady. Ale jakie szczęśliwe dziecko :-)

no wlasnie odnosnie ubranek, czy ktoras ma torby prozniowe?? Mozecie polecic jakies, bo chyba musze kupic pol szafy juz mi zajmuja ubranka "na kiedys"
bobomamo fajny i zgrabniutki ;)

Ach i nasza pociecha tez juz trzyma glowke na brzuszku i nawet polubila ta pozycje musze jej pstryknac fotke ;)
No ale nie bylo by tak dobrze gdyby nie to ze ona jak juz tak troche polezy to odgina sie w jedna strone do tylu... tak jak by chciala wrocic na plecki... czy powinnam sie martwic ze to jakies napiecie czy cos??

Ja za małych ubranek nie zostawiam, wystawiam je od razu na allegro, a za kasę z tych ubranek kupuję większe. No i jeżeli zdecydujemy się na drugie dziecko to nie będę musiała odmawiać sobie przyjemności kupowania ciuszków dla niego, a ono nie będzie miało pretensji, że ma ciuchy po starszym bracie ;)

a Milla ma dużo rzeczy po Dorianku, (na razie nie protestuje ;P) duzo tez dostała w prezencie a ja kupiłam jak na razie tylko 3 rzeczy i do chrztu ubranko. Nam sie nie przelewa wiec nie mogę poszaleć ale tez niema potrzeby bo te ubranka są całkiem ok..hehe

ja również już pochowałam ciuszki po małym, przekazuje dla jego kuzyna co ma się urodzić za miesiąc, najlepiej po ciuszkach widać jak nam maluchy rosną, bo tak to wydaje się że są cały czas takie małe

kurde a mój na brzuszku nadal protestuje i jeszcze nie zdążył się nauczyć trzymać główke, tylko na rękach mu super wychodzi, ale za to strasznie się wierzga nogami jak leży, podpiera się do góry i brzuszek się mu unosi, aż strach go zostawić samego na kanapie

Szymek woli prawą strone, widać to po włoskach bo mu się troche wytarły od leżenia

Ostatnia edycja:
Bobomama, 22.

Ligotka
, u nas tak wygląda wywrotka.. Odgina się na jednej ręce i bach na plecy.

Jak uzbieram więcej ubranek to chcę oddać do domu dziecka. Nasza Mała planowo będzie jedynaczką. Chyba, że nie będzie, ale to już nieplanowo ;-)

Czy Wasze Maluchy też cmokają? Nasza wysuwa usta do przodu i cmoka. Przy tym tak śmiesznie brwiami rusza. Jakby coś zawzięcie nam (albo misiowi, albo kwiatkowi w wózku czy innym zabawkom) tłumaczyła.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry