reklama
u nas tez rano sa najbardziej urodzajne kupki. Zazwyczaj podczas jedzenia i w tej pozycji wszystko idzie na plecy. Chocbym nie wiem jak wysoko pieluszke założyła wszystko na plecy. Juz nawet jej nie rozbieram rano z pajacyka dopoki nie zrobi porannej mega kupy bo łatwiej jest zdjąc pajaca niż okupkane body przez głowe.
Moje dziecko wczoraj pieknie poszło spac. A to dlatego, że były dwa spacerki po 2 godziny i wtedy spała. O 20 kapiel, jedzenie i zasneła, od razu, bez dosypiania. Obudziła sie o 4 i potem o 7 ale wzielam ja do siebie i polozyłam na brzuszek to spała do 9.
U mnie po powrocie do pracy mama sie zajmie Mają. Bardzo sie z tego ciesze.
Nam tez bodziaki sie naciagaja przez co dekolty sie robia wielkie. Z krótkim mam full ale z długim bieda sie zrobiła.
Wczoraj byłam na bioderkach i nadal 1b, za 2-3 m-ce kolejna kontrola. Lewe bioderko ma lepsze. Wogole ona jakas lepsza w lewej stronie. Lepiej łapie w lewą raczkę, nóżką lewa tez wiecej fika. Jak ja nosze jak samolocik to sie lewa noga tak odpycha jakby motorynke odpalała. Wasze dzieci tez sa lepsze w jednej stronie??
Moje dziecko wczoraj pieknie poszło spac. A to dlatego, że były dwa spacerki po 2 godziny i wtedy spała. O 20 kapiel, jedzenie i zasneła, od razu, bez dosypiania. Obudziła sie o 4 i potem o 7 ale wzielam ja do siebie i polozyłam na brzuszek to spała do 9.
U mnie po powrocie do pracy mama sie zajmie Mają. Bardzo sie z tego ciesze.
Nam tez bodziaki sie naciagaja przez co dekolty sie robia wielkie. Z krótkim mam full ale z długim bieda sie zrobiła.
Wczoraj byłam na bioderkach i nadal 1b, za 2-3 m-ce kolejna kontrola. Lewe bioderko ma lepsze. Wogole ona jakas lepsza w lewej stronie. Lepiej łapie w lewą raczkę, nóżką lewa tez wiecej fika. Jak ja nosze jak samolocik to sie lewa noga tak odpycha jakby motorynke odpalała. Wasze dzieci tez sa lepsze w jednej stronie??
Witam się z rana,
Qrcze nie wiem kiedy mój Lolek prześpi normalnie noc, już było tak fajnie, a od paru dni budzi się koło 1:00-2:00 i potem do rana niespokojny sen, kręci się, wierci, stęka jak na kupkę, czasem oczy otwiera....już nie mam siły :-(
Dziś idziemy do lekarza bo okazało się,że po przedłużającej się żółtaczce ma anemie :-(
Ja dziś miałam pierwszą noc w domu po tygodniowym pobycie w szpitalu gdzie maa spała całkiem nieźle. Niestety noc była straszna ! Poszła spać jak zwykle ok 20 i o 22 pierwsza pobudka, potem o 23.30, następnie o 1 potem o 2 i o 5 była już wyspana - do 7 się męczyłam, potem kazałam wstać dla męża i ją nosić bo ja miałam dość. Ona zasnęła mu na rękach a ja zdrzemnęłam się jeszcze 30 min. Ciężko teraz.
Dziś byliśmy 2 raz na bioderkach, na szczęście jest dobrze, chociaż profilaktycznie mamy jeszcze pieluchować przez 6 tygodni. Dziewczyna z którą leżałam na sali poporodowej też była dziś 2 raz z synkiem i niestety ma skierowanie do ortopedy - chyba mają gips mu zakładać. KOSZMAR !!
Becio współczuje anemii. Zdrówka życzę.
Ostatnia edycja:
vive
Fanka BB :)
Dzien dobry Mala ma poranna drzemke a ja czas na herbatke rano pijam hippaa uwielbiam ja
vive lol po 16 dniach!!! Pampers zmiescil?? kurde moja codziennie rano robi dwa razy tak ze prawie po pachy jest, co by sie dzialo po tylu dniach... wspolczuje i buziaki dla malego!
Beciu ojc zdrowka dla Lolka
sylvanas u nas body z dlugim to samo! Najgorsze ze moje ulubione biale ktore pasuje pod kazda kreacje tez male a na te z krotkim troszke za wczesnie
Okresu nie mialam, ale czasem ostry bol jajnikow
A my dzis mamy dzien wrazen, niedlugo idziemy w odwiedziny a popoludniu mamy gosci
Milego dnia dla Was!
No właśnie to jest dziwne, ze tej kupy wcale nie było aż tak dużo-tak w normie.
Miłego "goszczenia" :-)
becioo-zdrówka dla Karolka.
A moje dziecko z kolei przekrzywia główkę w jedną stronę. Muszę na to zwrócić uwagę, bo mój brat miał przykurcz mięśni szyi jak był malutki i mama opowiadała, jak strasznie płakał na masażach :-(
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi dot. kremów.
ligotka
A my juz wrocilysmy, teraz czekamy na gosci Gapa ze mnie zapomnialam zabrac torby z rzeczami malej dobrze ze kolezanki corka nosi te same pieluszki No bo oczywiscie moje dziecko musialo zrobic mega kupe w gosciach i cala byla do przebrania
Emolium to musze i ja stosowac bo mam na szyi potworne placki - myslalam ze to jakas alergia a dzis odkrylam ze to chyba perfum mnie uczula ;(
Emolium to musze i ja stosowac bo mam na szyi potworne placki - myslalam ze to jakas alergia a dzis odkrylam ze to chyba perfum mnie uczula ;(
bobomama24
Mama Izy i Martynki
a my dzis darujemy spacerek.Mialam isc po bez ale wiatr okropny i chyba zaraz bedzie padalo a tak poza tym czekam na kuriera z wozkiem
ligotka
bobomamo a na ktory sie zdecydowalas??
U nas dzis pieknie, slonecznie i cieplo
U nas dzis pieknie, slonecznie i cieplo
A my właśnie wróciliśmy ze spaceru. Ubrałam się jak w zimę, bo wydawało mi się, że zimno jest, a po chwili już byłam cała zgrzana i szłam w samej bluzce. Dobrze, że młodego ubrałam na cebulkę to mogłam coś mu zdjąć, bo już mi zaczynał płakać, bo mu za gorąco było
reklama
ligotka
tab my to samo! Wczoraj bylo tak mrozno a dzis cieplo jak nie wiem, na szczescie my nie szlysmy daleko, ale ja tez po drodze sie rozbieralam, a mala wracajac ubralam lzej
Podziel się: