reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

witam

My używamy emolium specjalny i czasem apteczny, na zamówienie.

Okresu jeszcze nie miałam, z tym, że ja tylko pierś, ale to nie reguła. No ale co jakiś czas czuję, że mam jajniki.

reklama
najlepszy jest Dexeryl ! Emolium to jakaś porażka, mój po Dexerylu ma śliczną skórę ja nawet używam do swojej :-)

jej dziś chciałam ubrać rano Kajtka a tu niespodzianka wszystkie body prawie za małe :/ tych z długim rękawem zostało mi zaledwie 5 par a przy kajtku to one na jeden dzień mogą nie wystarczyć :/ Więc dziś czeka mnie wyprawa do h&M na szczęście problem pojawił się tylko z tymi z długim rękawem, bo te z krótkim to prawie wszytskie 68 bo później kupowałam... Dziś przejde się też złożyć papiery o to becikowe - bo przecież tysiak piechotą nie chodzi ;p a raczej w tym [przypadku to chyba tak;p

Dzien dobry :) Mala ma poranna drzemke a ja czas na herbatke ;) rano pijam hippaa uwielbiam ja ;)
vive lol po 16 dniach!!! Pampers zmiescil?? kurde moja codziennie rano robi dwa razy tak ze prawie po pachy jest, co by sie dzialo po tylu dniach... wspolczuje i buziaki dla malego!
Beciu ojc zdrowka dla Lolka
sylvanas u nas body z dlugim to samo! Najgorsze ze moje ulubione biale ktore pasuje pod kazda kreacje tez male :( a na te z krotkim troszke za wczesnie :(
Okresu nie mialam, ale czasem ostry bol jajnikow :(
A my dzis mamy dzien wrazen, niedlugo idziemy w odwiedziny a popoludniu mamy gosci ;)
Milego dnia dla Was!

ja z krótkim rekawem też ubieram i na to jakąś cienką bluze z długim, no chyba ze jest 20 stopni i więcej to wtedy mały w krótkim rękawku paraduje :) tylko że teraz chłodniejsze dni i niestety trzeba zaopatrzeć się jeszcze w kilka z długim ;p

A ja właśnie przed chwilą zrobiłam selekcję ubranek. część body poszła w odstawkę. Tzn. niby dobre, ale bardzo naciągnięte już. I powkładałam zdjęcia Małej do albumu. Jest pełen - 200 zdjęć. Muszę przystopować ;-)

Nam emolium odpowiada. Muszę kupić wreszcie całe opakowanie, bo ostatnia próbka na wykończeniu.

Sylvanas, im później dostaniesz, tym później wydasz ;-) U nas już się prawie poszło w zapomnienie - szczepionki.

Ligotka, powodzenia z goszczeniem się i gośćmi ;-)

witamy i my
u nas emolium tez sie sprawdza rewelacyjnie
a co do ciuszkow to ja wczoraj segregowalam te co mialam w domu w szafie rozmiarami jeszcze zostaly mi te z piwnicy i juz

U nas becikowe poszło na konto oszczędnościowe, które założyłam dla Isia, kasę z ubezpieczeń i wszystkie prezenty, które dostał w gotówce też tam wrzuciłam. Dopóki wystarcza mi kasy to mam zamiar tamtej nie ruszać, a nawet jeśli się uda to dorzucać coś co miesiąc. W przyszłości na pewno się przyda :)

reklama
Do góry