reklama
jej dziś chciałam ubrać rano Kajtka a tu niespodzianka wszystkie body prawie za małe :/ tych z długim rękawem zostało mi zaledwie 5 par a przy kajtku to one na jeden dzień mogą nie wystarczyć :/ Więc dziś czeka mnie wyprawa do h&M na szczęście problem pojawił się tylko z tymi z długim rękawem, bo te z krótkim to prawie wszytskie 68 bo później kupowałam... Dziś przejde się też złożyć papiery o to becikowe - bo przecież tysiak piechotą nie chodzi ;p a raczej w tym [przypadku to chyba tak;p
ligotka
Fanka BB :)
Dzien dobry Mala ma poranna drzemke a ja czas na herbatke rano pijam hippaa uwielbiam ja
vive lol po 16 dniach!!! Pampers zmiescil?? kurde moja codziennie rano robi dwa razy tak ze prawie po pachy jest, co by sie dzialo po tylu dniach... wspolczuje i buziaki dla malego!
Beciu ojc zdrowka dla Lolka
sylvanas u nas body z dlugim to samo! Najgorsze ze moje ulubione biale ktore pasuje pod kazda kreacje tez male a na te z krotkim troszke za wczesnie
Okresu nie mialam, ale czasem ostry bol jajnikow
A my dzis mamy dzien wrazen, niedlugo idziemy w odwiedziny a popoludniu mamy gosci
Milego dnia dla Was!
vive lol po 16 dniach!!! Pampers zmiescil?? kurde moja codziennie rano robi dwa razy tak ze prawie po pachy jest, co by sie dzialo po tylu dniach... wspolczuje i buziaki dla malego!
Beciu ojc zdrowka dla Lolka
sylvanas u nas body z dlugim to samo! Najgorsze ze moje ulubione biale ktore pasuje pod kazda kreacje tez male a na te z krotkim troszke za wczesnie
Okresu nie mialam, ale czasem ostry bol jajnikow
A my dzis mamy dzien wrazen, niedlugo idziemy w odwiedziny a popoludniu mamy gosci
Milego dnia dla Was!
ja z krótkim rekawem też ubieram i na to jakąś cienką bluze z długim, no chyba ze jest 20 stopni i więcej to wtedy mały w krótkim rękawku paraduje tylko że teraz chłodniejsze dni i niestety trzeba zaopatrzeć się jeszcze w kilka z długim ;p
rachell
Fanka BB :)
A ja właśnie przed chwilą zrobiłam selekcję ubranek. część body poszła w odstawkę. Tzn. niby dobre, ale bardzo naciągnięte już. I powkładałam zdjęcia Małej do albumu. Jest pełen - 200 zdjęć. Muszę przystopować ;-)
Nam emolium odpowiada. Muszę kupić wreszcie całe opakowanie, bo ostatnia próbka na wykończeniu.
Sylvanas, im później dostaniesz, tym później wydasz ;-) U nas już się prawie poszło w zapomnienie - szczepionki.
Ligotka, powodzenia z goszczeniem się i gośćmi ;-)
Nam emolium odpowiada. Muszę kupić wreszcie całe opakowanie, bo ostatnia próbka na wykończeniu.
Sylvanas, im później dostaniesz, tym później wydasz ;-) U nas już się prawie poszło w zapomnienie - szczepionki.
Ligotka, powodzenia z goszczeniem się i gośćmi ;-)
bobomama24
Mama Izy i Martynki
witamy i my
u nas emolium tez sie sprawdza rewelacyjnie
a co do ciuszkow to ja wczoraj segregowalam te co mialam w domu w szafie rozmiarami jeszcze zostaly mi te z piwnicy i juz
u nas emolium tez sie sprawdza rewelacyjnie
a co do ciuszkow to ja wczoraj segregowalam te co mialam w domu w szafie rozmiarami jeszcze zostaly mi te z piwnicy i juz
U nas becikowe poszło na konto oszczędnościowe, które założyłam dla Isia, kasę z ubezpieczeń i wszystkie prezenty, które dostał w gotówce też tam wrzuciłam. Dopóki wystarcza mi kasy to mam zamiar tamtej nie ruszać, a nawet jeśli się uda to dorzucać coś co miesiąc. W przyszłości na pewno się przyda
reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
my becikowe tez odlozylismy ale pojdzie tera na chrzest i przygotowania z nim zwiazane
Podziel się: