reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

czesc dziewczynki
chcialam tylko zameldowac ze u nas w porzadku. Jestesmy juz w Polsce i cale dnie spedzamy na podworku bo w taka pogode szkoda w domu siedziec. Lenka spi w wozku jak aniolek a ja nadrabiam plotkowanie z siostra
Lenka na poczatku byla marudna bo duzo zmian w krotkim czasie ale juz wrocila do normalnego rytmu i jest ok. Dwa dni temu byla szczepiona, na szczescie nic sie po szczepieniu nie dzialo, zadnego marudzenia czy goraczki. Po wkluciu tez krociutko plakala. Najwiecej strachu to chyba ja sie najadlam ;-)

Mam nadzieje ze u was wszystko w porzadku i ze maluszki daja mamusiom odpoczac.

hej polis1010 mam pytanko leciałas samolotem do Polski czy jechliscie autem???? jak samolotem to powiedz mi jak na lotnisku wszystko wyglada z dzieciaczkiem?? pozdrowionka

reklama
margoz ciesze sie ze chrzciny sie udaly
tab skoro nie chce to dobrze, moja uwielbia smoka boje sie co bedzie kiedys...
figa no tak dwa szczescia ale i obowiazek podwojny
rutkosiu moja od jakiegos tygodnia stala sie diabelkiem....
polis witaj w kraju :)

A my dzis bylismy u tesciow i wsrod wielu bzdur ktore uslyszalam najszmieszniejsza to ta ze dzieci nie pokazuje sie w lustrze bo zle im zeby rosna...
a teraz mala marudzi....

No to widzę że nie tylko ja mam małego diabełka a myślałam że po chrzcinach to wypędzimy tego diabełka;D

Witam majowo, choć pogoda o maju nie świadczy.

Mała śpi sobie po karmieniu dalej, ja już jakoś nie mogę, mąż na rybach.

My chrzciny też robimy domowe. Ale będzie naprawdę garstka gości. No i pewnie zrobimy coś w stylustanding party, bo w naszym mini-mieszkanku inaczej się nie da, więc nie robię typowego obiadu.

Dzien dobry :) Moja dzis spala w nocy 8h bez przerwy, od 20 do 4! Myslalam ze jak zasnie to juz do rana, ale pobudka o 6 :( no i jak juz zjadla, zrobila kupke to wlasnie zasypia, a ja co :(
Rzeczywiscie maj ma byc zimny :( buuuu a jutro ma u nas lac i zimno brrrrr
Milego dnia!

Właśnie czytałam, że dziś w nocy mają być przymrozki :/

Zarejestrowałam się właśnie do lekarza, bo wczoraj znowu gorączka, a dziś kaszel mnie zamęczy. Mąż śpi po nocce, więc muszę się wybrać z młodym. Mam tylko nadzieję, że zaśnie w wózku, albo chociaż będzie spokojny i nie będzie płakał, żeby lekarz mógł mnie zbadać. Ciekawe czy to nie jakieś zapalenie oskrzeli.

ja mam amstaffke u dwa kundelki w rozmiarze do kolana:-)

tab to podziwiam twoją mame ;-) chodź ja mam plany ze kiedys w wieku ok 50 roku życia kupie sobie mini świnię i kozę haha:-D

Znajomy mojej mamy wymyślił, że kupi sobie kozę jak wyprowadzi się na wieś. No i sobie kupił, a potem bardzo szybko oddał, bo zżarła mu pół ogródka ;)

Właśnie czytałam, że dziś w nocy mają być przymrozki :/

Zarejestrowałam się właśnie do lekarza, bo wczoraj znowu gorączka, a dziś kaszel mnie zamęczy. Mąż śpi po nocce, więc muszę się wybrać z młodym. Mam tylko nadzieję, że zaśnie w wózku, albo chociaż będzie spokojny i nie będzie płakał, żeby lekarz mógł mnie zbadać. Ciekawe czy to nie jakieś zapalenie oskrzeli.

ojjj to trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego .

Znajomy mojej mamy wymyślił, że kupi sobie kozę jak wyprowadzi się na wieś. No i sobie kupił, a potem bardzo szybko oddał, bo zżarła mu pół ogródka ;)

hehe no ja tez mam takie plany , a co do ogródka to się ogrodzi ,a kwiatów i tak nie lubię ;)

reklama
Do góry