bobomama24
Mama Izy i Martynki
a gdzie nalezysz do przychodni z malym?U mnie była 2 razy. Potem kontakt telefoniczny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gdzie nalezysz do przychodni z malym?U mnie była 2 razy. Potem kontakt telefoniczny.
a gdzie nalezysz do przychodni z malym?
U nas położna była 4 razy, zawsze przychodziła z wagą. Teraz będzie jeszcze na 6 tż. A tak to można smsować lub dzwonić.
Odebrałam dziś pesel przy okazji wizyty u lekarza. Super pogoda dziś. My już spacerujemy czasem nawet ponad godzinę i też wychodzę koło 13 w najcieplejszym momencie dnia. Nawet dziś kupiłam lżejszą czapeczkę, bo w tej grubej to on mi się chyba za bardzo grzeje a jeszcze główka w kapturze, osłonka od gondoli i od wózka.
Gosia i też masz 1122 na początku peselu? bo właśnie dziś też odebrałam i się zastanawiam czy aby to nie pomyłka