reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ten materacyk to się w gondolce wymienia tak? bo ja mam tylko taką wkładkę do wózka, nie godnolkę....ehh sama już nie wiem:|

...

ja tez nie rozumiem po co materacyk, tez mam taka wkladke do wozka. wiesz jak "wywozilas" 2 dzieci bez materacyka to i teraz tez bez :)
ta moja wkladka jest tak sobie miekka ale do tego jeszcze rozek bedzie to powinno byc ok.

reklama
dzięki nati.
dobrze czasem tu pisać o swoich wątpliwościach :)
człowiek siedzi na allegro i przegląda i potem mu wydatki dochodzą:D

ja tez odradzam huggiesy - kupilam raz, juz jakis wiekszy rozmiar, bo nie mieli pampersow akurat. koszmar! twarde, sztywne, malo chlonne.. ogolnie do bani.
ja osobiscie znam jedna mame, ktora uzywa huggiesow tylko - bo jej dziecko uczulone na costam z pampersow.

ja kocham pampersy ;-) pare razy kupilam jakies mikre ilosci pieluszek (na sztuki najczesciej, jak gdzies bylam i mi zabraklo) innych marek, m.in.dada, rossman i lidlowe jakies chyba, wszystkie od czapy - fakt faktem, ze moi duzo sikali naraz (bo oni rzadko sikali zawsze, ale z grubej rury jak juz, czyli np. raz na 3-4h, ale mega ilosc) - to wszysktie przeciekaly, tylko pampersy nie. ale tez linia ta zwykla, jumbopackowa. bo te pieluszkomajtki (na pozniej) i sleep & play - to ok na male posikiwanie, jak np dziecko juz uczy sie robic na nocnik i pielucha jest tak w razie awarii - to ok. ale na codzienne uzywanie tylko zwykle pampersy.

ja pierwszy raz widze cos takiego jak materac do wozka ;-) myslalam, ze moj cameleon taki wypasiony, ale ostatnio bylam w sklepie i kazdy wozek mial cos takiego. w szoku bylam.

moj poprzedni wozek nie mial tego chyba. nie pamietam. ale nawet jesli mial to na pewno nie jakies gryki czy inne cuda oddychajace - zwykla pianka tandetna. volant mial to sciagane chyba, o ile dobrze pamietam, z calym tym wnetrzem gondolki. takie g a nie materac.ja wozilam dziecko i tak na kocyku bawelnianym zlozonym i podwinietym pod to cos.

ja tez odradzam huggiesy - kupilam raz, juz jakis wiekszy rozmiar, bo nie mieli pampersow akurat. koszmar! twarde, sztywne, malo chlonne.. ogolnie do bani.
ja osobiscie znam jedna mame, ktora uzywa huggiesow tylko - bo jej dziecko uczulone na costam z pampersow.

ja kocham pampersy ;-) pare razy kupilam jakies mikre ilosci pieluszek (na sztuki najczesciej, jak gdzies bylam i mi zabraklo) innych marek, m.in.dada, rossman i lidlowe jakies chyba, wszystkie od czapy - fakt faktem, ze moi duzo sikali naraz (bo oni rzadko sikali zawsze, ale z grubej rury jak juz, czyli np. raz na 3-4h, ale mega ilosc) - to wszysktie przeciekaly, tylko pampersy nie. ale tez linia ta zwykla, jumbopackowa. bo te pieluszkomajtki (na pozniej) i sleep & play - to ok na male posikiwanie, jak np dziecko juz uczy sie robic na nocnik i pielucha jest tak w razie awarii - to ok. ale na codzienne uzywanie tylko zwykle pampersy.

ja tez odradzam huggisy! Wogole nie wsiakaja przez co pupa jest non stop odpazona!
U nas tylko pampers chodz teraz uzywamy pielucho majtek z lidla i sa tez super. A dlaczego? Bo chcialam mu kupic denne pieluszki zeby poczul ze lepiej jest robic na kibelek, ale mu to chyba nie bardzo robi roznice a pieluchy sie sprawdzili i zostaly. Ale te wczesniejsze normalnie zapinane tez odpazaly jak byl mniejszy. A ja musze kupowac teraz pielucho-majtki bo zwyklych sobie nie da zalozyc, chyab bym musiala miec 2pary rak zeby go utrzymac jak ucieka i szybko mu je zpinac, a tak to nawet sam zalozy ;)

wiosna ja bym brala 4 :) i tak sa skretne wiec o zwrotnosc tu nie chodzi ile o wyglad zewnetrzny. Czyli co Ci sie bardziej widzi :)

Witam!
Ja jestem na etapie poszukiwania wózka i mam już wpatrzoną markę - jest to x-lander. Jak myślicie, kupić trzykołowy czy czterokołowy? Ppodoba mi się 3kołowiec, ale podobno jest mało stabilny.

X-LANDER XT MEGAZESTAW 3W1 15 ELEMENTÓW PROMOCJA (1426155589) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK X-LANDER XA GONDOLA+SPACERÓWKA FOTELIK,TORBA (1430567023) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiła może któraś x-landera? Czy może jednak inną markę szukać?

Wiosna ja mam X-landera XA dla synka:tak:

DSCN8266.jpgpierwsze buciki Marcela :) (pepco 19,90zł)
Tylko rozmiar 20- nie wiem co oznacza:confused:

reklama
Witam!
Ja jestem na etapie poszukiwania wózka i mam już wpatrzoną markę - jest to x-lander. Jak myślicie, kupić trzykołowy czy czterokołowy? Ppodoba mi się 3kołowiec, ale podobno jest mało stabilny.

X-LANDER XT MEGAZESTAW 3W1 15 ELEMENTÓW PROMOCJA (1426155589) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK X-LANDER XA GONDOLA+SPACERÓWKA FOTELIK,TORBA (1430567023) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiła może któraś x-landera? Czy może jednak inną markę szukać?

Hejka ja też kupiłam x-lander xa 2010 i podam ci linka gdzie i tanio kupiłam z całym wyposażeniem :X-LANDER XA+GONDOLA+TORBA+FOLIE+PARASOL WYS GRATIS (1440998558) - Aukcje internetowe Allegro
Ja natomiast nie chciałam takiego fotelika mam inny używany bo i tak na długo to on nie będzie :-) Ale wózek fajny i ja mam w kolorze volcano, fajny kolorek, duża torba dołączona do zestawu i saszetka, oraz parasolka. nie wiem co jeszcze napisać.... Moja sąsiadka ma x-landera xa starszy model i też jest zadowolona... ja jak na razie moge stwierdzić walory estetyczne i jak dla mnie oki, a w praniu się okaże.

Do góry