I jeszcze ja nie mogę jakoś znaleźć czasu i jak tu zaglądam to nadrabiam zaległości w czytaniu postów:-)Aaaaa, no tak
No to 4 :-(
i kilka mniej udzielających się
To czekanie jest okropne....
reklama
Muminek ty szczupła jestes i dieta płynna wiec 2 mozesz długo nie robic. popros o czopek. Albo niech maz ci kupi morele i zalej je woda goraca na noc. rano wypij wode. sposób mojej babci. podobno pomaga
Ja tez kupilam mleko gotowe w buteleczkach. tak na wszelki wypadek. Ale podobnie jak z Tysia - nawal w domu i zuzylam 40 ml reszta czeka.
kazda firma ma takie, w szpitalu mielo nan ja kupiłam bebiko bo tylko takie w aptece było.
i smoczki sa do tych buteleczek. tez jednorazowe
Ja tez kupilam mleko gotowe w buteleczkach. tak na wszelki wypadek. Ale podobnie jak z Tysia - nawal w domu i zuzylam 40 ml reszta czeka.
kazda firma ma takie, w szpitalu mielo nan ja kupiłam bebiko bo tylko takie w aptece było.
i smoczki sa do tych buteleczek. tez jednorazowe
Załączniki
Kuklaki
Fanka BB :)
Pat moje gratulacje.... teraz odpoczywajcie i nabieracie sil;-) maluszek cudny!
Dzis chyba taki dzien, Mikolaj caly dzien marudny, placzliwy, niespokojny, Zuzia pol dnia plakala a teraz spi, mam nadzieje ze nie podlapali czegos ode mnie...
Ja bole zoladka i biegunka.... :-( pol nocy nie spalam i latalam do wc... masakra!
Jakie leki moge brac?
Najlepiej zapytaj lekarza bo karmisz albo polozna.
I jeszcze ja nie mogę jakoś znaleźć czasu i jak tu zaglądam to nadrabiam zaległości w czytaniu postów:-)
No i katla czyli 8 nas zostalo,
Sataga ja widziałam saszetki Bebilonu w rossmanie
Doli no mój też zanim złapie to się wkurza ale zazwyczaj robię tak że daje mu dwa łyki z butli a później cyc i wtedy łapie..ale ciężko mi dobrać pozycję a jemu narazie pasuje tylko z podpachy..
Dziewczyny współczuje wam tego czekania i tukającej bąby!! Oby szybko się ruszyło i abyśmy wszystkie miały już wspólne tematy &&&&
Pat dochodz szybciutko do zdrowia!! Bólu kręgosłupa współczuje bo wiem coś na ten temat :-/ czasem po południu tak napie.prza że nie mam siły małego podnieść tylko mnie odcinek szyjny..
Doli no mój też zanim złapie to się wkurza ale zazwyczaj robię tak że daje mu dwa łyki z butli a później cyc i wtedy łapie..ale ciężko mi dobrać pozycję a jemu narazie pasuje tylko z podpachy..
Dziewczyny współczuje wam tego czekania i tukającej bąby!! Oby szybko się ruszyło i abyśmy wszystkie miały już wspólne tematy &&&&
Pat dochodz szybciutko do zdrowia!! Bólu kręgosłupa współczuje bo wiem coś na ten temat :-/ czasem po południu tak napie.prza że nie mam siły małego podnieść tylko mnie odcinek szyjny..
Renatka1982
Bebilon, 1 z Pronutra, mleko początkowe, od urodzenia, saszetka, 27,2 g - Rossmann - Rossnet.plSą słoiczki. Z pierwszym też używałam ale wtedy zamawialismy do apteki. Teraz kupiliśmy nan za 3,6 chyba. Po 90 ml mają. W sumie to nawet zamówić można przez internet. My bralismy w aptece natolinskiej.
Renatka a gdzie saszetki widziałaś bo ja właśnie nigdzie nie zauważyłam.
np. Rossman, ale w Tesco też chyba widziałam i w Leclercu.
O, fakt, widzę też w płynie:
AptekaGemini.pl
No to jest nas 8.
A ile było wszystkich ?
Albo ile jest rozpakowanych ?
Gdzie te statystyki ?
:/
Renatka1982
Ale szybko w sumie poszło, bo dopiero lekko połowa miesiąca minęła a już większość jest po
Siostra zabrała Majkę na weekend, a ja umieram z nudów...
Siostra zabrała Majkę na weekend, a ja umieram z nudów...
reklama
Myla Novak
Co do listy to juz się pogubilam a nie mam kiedy się cofac. Jakbym mogła prosić kogo nie ma o pw...