reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Jak dojedziemy do domu to wstawie ale sadze ze nic tak nie ujrzycie :D ja widzę tylko dlatego ze ginka pokazała co gdzie jest...ale mówiła że jest strasznie skręcony...ech co mnie czeka :D

reklama
Pat że ruchliwy to chyba nie masz wątpliwości skoro brzuch caly czas skacze:-D skoro taki pucuś to przynajmniej Twoje 10 kg na darmo nie poszły :p

Tabasia kciuki za egzamin!!

Dziewczyny a mnie dziś brzuch napierdziela. Ale nie ma to raczej nic wspólnego z dzidzią. To raczej żołądek, albo jelita. Zastanawiam się czy to nie wina żelaza, które muszę zażywać, bo wyczytałam, że jednym z objawów niepożądanych jest ból brzucha, wzdęcia i zaparcia, a mój ból właśnie ma chyba z tym związek. Ale męczę się już cały dzień. Nie pomaga mi mała, która cały czas kopie po wnetrznościach. Nie wiem co zrobić żeby sobie pomóc. Masakra, naprawdę jak nie urok to sraczka, prawie, ze dosłownie.:-( :'(

Poza tym polecam serię białego jelenia :) , mój starszak wrazliwiec więc dużo wypróbowałam, ale oilatum nie kupiłam nigdy jak nie ma konieczności to po co... Kąpałam w mydelku bambino i oliwka tylko przez pierwszy mc jak trzeba było.. Dla mnie im mniej tym lepiej :)

Myśle dokładnie to samo:) wiecie od jakiegoś czasu kupuje olej kokosowy taki pieknie pachnący w sklepach ze zdrowa żywnością i on sie nadaje zarówno do jedzenia( pomaga trzymać wagę ) i do pielęgnacji ciała :) jest najlepszym kosmetykiem jaki kiedykolwiek miałam! Poczytajcie w necie o oleju kokosowych:) zmywa super makijaż, zamiast kremu na noc i jako balsam do ciała ( zero rozstępów ) i cudnie jako odżywka do włosów :) a po kąpieli czasem zwykła oliwa z oliwek:)

reklama
Do góry