reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Hejka

Dziewczyny zabijcie mnie bo ja dzisiaj z Helenką pospałam do 10:30 :szok: i jeszcze byśmy pospały tylko listonosz nas obudził ;-)

Mąż się śmieje że do dobrego się przyzwyczaiłam i na maksa wykorzystuje jego obecność w domu:-)

Agnieszka święta racja telewizor to zbędny rzecz w domu ale niestety u nas jest i bardzo nad tym ubolewam :no: ale demokracja panuje i nie mam siły przebicia z moim jednym głosikiem ;-)

Isabela udanych zakupów:tak:

Elvie trzymam kciuki abyś wytrwała w swoich postanowieniach książkowych ;-)

Aniez pewnie że nalepię i pierogi też tylko przeraża mnie ich ilość bo na święta wyjeżdżamy do siostry mojego małża więc na wigilii w sumie będzie 10 osób i wszystkie uwielbiają uszka i pierogi :rofl2:

Ewka to zapasy kociej karmy musisz zrobić :-D aby dziecko radośnie do przedszkola chodziło:tak:

Mamusia wszystkiego naj naj w dniu imienin spełnienia najskrytszych marzeń :-)

Martuś my też się cieszymy że do nas dołączyłaś:tak::-)

Zielona niezła zagadka :-D

Dobra uciekam obiad gotować bo przez to późne wstawanie to się potem w ciągu dnia wyrobić nie mogę :-D

Do góry