Ja tylko na chwilkę i cieszę się że akurat teraz tu zajrzałam bo nie wierzę co tu Marta pisze.
Martuś nie możesz tak myśleć, masz przecież nas i choć jesteśmy daleko to pamiętaj,że zawsze możesz na nas liczyć. Pisz jak tylko łapiesz doła, tu,na gg, czy na telefon. Nie ważne! I wyrzuć z głowy głupie myśli!!!!
A tak wogóle to masz cudownych rodziców i siostrę i pewnie znajomych też tylko niestety żyjemy w takich zwariowanych czasach,że każdy ma czasu jak na lekarstwo. Może zaproś jakąś koleżankę wieczorkiem na piffko do siebie, z pewnością przyjmie zaproszenie. 3maj się cieplutko kochana!
Nad morze z Olą czy całą rodzinką możesz przyjechać kiedy tylko chcesz. W następne wakacje choćbym miała wsiąść sama z Mają w pociąg to obiecuję,że tak zrobię i z pewnością Was odwiedzimy.
Mam nadzieję,że się na mnie nie gniewacie. Choć podczytuję kiedy tylko mogę to nie piszę bo czasu mam niewiele. Dziś np od 9tej do 15tej byłam w pracy później od 16tej do 18:30 mieliśmy czwartą w tym roku radę pedagogiczną. Od jutra matury próbne i do sprawdzenia ponad 50 arkuszy maturalnych za friko itp. Mój T skończył jednak rundę więc częściej będzie z nami w domku. Maja jest przekochana. Daje nam tyle radości,że jak wracamy do domu to spędzamy czas tylko w trójkę. Mój T chyba zrozumiał,że mi na tym bardzo zależy, choć siłą to musiałam osiągnąć bo raz mu schowałam kartę do cyfry i zaprotestowałam,że nie chcę aby Tv był włączony bez sensu i zabierał nam nasz cenny czas. Teraz wygłupiamy się z Mają i spędzamy czas turlając się po podłodze, czytając bajki czy choćby wspólnie szmatując podłogi, hehe.
Pozdrawiam Was kochane, tęsknię za Wami!!!
Zdrówka dla Wszystkich!!!!