reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Aniam, no bo wiesz, sa rowni i rowniejsi... ;-)
Zastanawiam sie czy to ze mna jest cos nie tak... Wczoraj slubny sie pyta czy mam jakies szczegolne plany na dzis, bo chcialby gdzies tam isc, cos tam zrobic. Powiedzialam mu jaki mam plan. Rano powtorzylam z naciskiem, ze musi byc w domu przed 15ta, bo ja chce jeszcze przed zmrokiem kilka spraw zalatwic, a z Konstancja nie mam checi tluc sie gdziekolwiek i marznac na przystankach. Powiedzial, ze bedzie. Zapytalam raz jeszcze - coby sie upewnic, czy zakumal. Potwierdzil.
I co? 15:30 starego w chacie nie ma. Dzwonie wiec z pytaniem gdzie jest. W costco - jakies 40 minut jazdy (plus czas oczekiwania na autobus, bo z tamtego zadupia nie jezdza co 5 minut...). No, czy to ze mna jest cos nie halo i zwyczajnie czepliwe ze mnie babsko, czy co?
To pytanie retoryczne ;-)
Zastanawiam sie czy to ze mna jest cos nie tak... Wczoraj slubny sie pyta czy mam jakies szczegolne plany na dzis, bo chcialby gdzies tam isc, cos tam zrobic. Powiedzialam mu jaki mam plan. Rano powtorzylam z naciskiem, ze musi byc w domu przed 15ta, bo ja chce jeszcze przed zmrokiem kilka spraw zalatwic, a z Konstancja nie mam checi tluc sie gdziekolwiek i marznac na przystankach. Powiedzial, ze bedzie. Zapytalam raz jeszcze - coby sie upewnic, czy zakumal. Potwierdzil.
I co? 15:30 starego w chacie nie ma. Dzwonie wiec z pytaniem gdzie jest. W costco - jakies 40 minut jazdy (plus czas oczekiwania na autobus, bo z tamtego zadupia nie jezdza co 5 minut...). No, czy to ze mna jest cos nie halo i zwyczajnie czepliwe ze mnie babsko, czy co?
To pytanie retoryczne ;-)
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
heh, to chyba jednak packe na muchy w ruch puszcze...Zielona ja bym ubiła .
Hej
u mnie też nowe
Zaległości mam w domu szpital ale powoli do przodu, Ola jutro do szkoły już smiga za to Mania zaczyna pociągać ale o tym żeby w domu zostać nawet nie chce słuchać. Starszaki lekcji tyle mają do nadrabiania że nie ogarniam, dzisiaj przede wszystkim z Olą siedziałam a jutro będę z Kubą kończyć i bieżące z jutra bo w środę synuś ma koniec laby
Spokojnej nocki życzę, ja jeszcze dokończę faktury dla księgowej i spadam spać bo ledwo na oczy patrzę
u mnie też nowe
Zaległości mam w domu szpital ale powoli do przodu, Ola jutro do szkoły już smiga za to Mania zaczyna pociągać ale o tym żeby w domu zostać nawet nie chce słuchać. Starszaki lekcji tyle mają do nadrabiania że nie ogarniam, dzisiaj przede wszystkim z Olą siedziałam a jutro będę z Kubą kończyć i bieżące z jutra bo w środę synuś ma koniec laby
Spokojnej nocki życzę, ja jeszcze dokończę faktury dla księgowej i spadam spać bo ledwo na oczy patrzę
Witam, od prawie 2 tygodni walczyłam z odparzeniem skóry u Maćka sądząc, że to po owocowych kupach jest. Sudocrem poległ, krochmal i mąka ziemniaczana także i przy tym 2 inne kremy. Zaczerwienienie poszło z tyłka na jajka i generalnie młodemu musiało dokuczać bo przy smarowaniu i myciu mówił, że boli Dziś się okazało, że to po pieluchach Dada limitowanych Maciek dostał pieluchowe zapalenie skóry i ma mu pomóc maść. Jak po 2 dniach efektu nie będzie to dostanie nową, a jak i druga nie pomoże to ogólne leczenie, bo grzyby mogą to być aniam - ja też mam nowy wygląd forum zielona - ja bym chyba zamordowała na wejściu takiego spóźnialskiego chłopa. Medal za cierpliwość Ci się należy. Poczytałam i co? Maciek się wybudził, pies się do szyby rzuca, bo labradora sąsiada zobaczył, a M. pod prysznic polazł i deszczownicą napierdziela. Moi faceci
Hej witam po długim weekendzie widzę , że wszyscy szczęśliwie wrócili z podróży po cmentarzach. Chorowitkom życzę dużo, dużo zdrówka.
aniam ja mam już nowy wygląd forum , trzeba się przyzwyczaić ale nie jest źle.
elvie oby jak najszybciej udało się wyleczyć pupkę Maciusia &&
zielona nie no oczywiście się czepiasz, facet przecież może zapomnieć a ty robisz awanturę o nic a tak serio to w łeb go wal może wtedy zapamięta ;-)
my po intensywnym weekendzie odwiedziliśmy 8 cmentarzy , nadrobiliśmy zaległości w wizytach rodzinnych i w niedzielę pobyczyliśmy się w domu. A od wczoraj zaczął się zapierdziel w pracy, oby do końca listopada ;-).
aniam ja mam już nowy wygląd forum , trzeba się przyzwyczaić ale nie jest źle.
elvie oby jak najszybciej udało się wyleczyć pupkę Maciusia &&
zielona nie no oczywiście się czepiasz, facet przecież może zapomnieć a ty robisz awanturę o nic a tak serio to w łeb go wal może wtedy zapamięta ;-)
my po intensywnym weekendzie odwiedziliśmy 8 cmentarzy , nadrobiliśmy zaległości w wizytach rodzinnych i w niedzielę pobyczyliśmy się w domu. A od wczoraj zaczął się zapierdziel w pracy, oby do końca listopada ;-).
Hejka :-)Ja mam stare forum, więc nie wiem o czym piszecie ;-)gosia za cały komplet (bo kupiłam wczoraj kurtawę) dałam 679,99, także nie jest źle. Kurtka była przeceniona z 799,99 na 299, 99, bo z zeszłorocznej kolekcji :-)
reklama
zielona - ech... chłopy. ubić koniecznie.
ja też mam nowy wygląd i myślę, że to zależy od tego jakiej przeglądarki używacie i czy macie ją zaktualizowaną.
Dzisiaj pasowanie na przedszkolaka :-) 3majcie kciuki za mojego Gnoma.
ja też mam nowy wygląd i myślę, że to zależy od tego jakiej przeglądarki używacie i czy macie ją zaktualizowaną.
Dzisiaj pasowanie na przedszkolaka :-) 3majcie kciuki za mojego Gnoma.