reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Isabela dobrze pamiętasz mam astygmatyzm , cylindry i kit wie co jeszcze , wada mi sie nie zmienia od 4 lat na szczeście . A że ja starszawa już to zaraz się zacznie poprawiać . Moja mama tak ma :tak:

Annaoj - kurde babo szkoda mi Ciebie strasznie , nie dość że musiałaś leżeć to teraz jeszcze się męczysz . Oby już tylko chwilka :tak:

O proszę córki marnotrawne się odzywają :-D:-D
Super , że u was wszystko w porządku .

To widzę forum na week się nieźle wyludni , bo spotkanie na szczycie będzie :-D

Ja na fitness polazłam , koniec obijactwa , ale jakoś dziś mi się ciężko ćwiczyło . Ale co się tu dziwić jak kompana miałam przez tyle dni do winka piwka i żarcia :-p:-p I dobrze , bo mnie wkurza jak ktoś skubie jedzenie :-D:-D

reklama
Witam z kawką
u mnie leje, lubię tak od czasu do czasu a ja nie ruszam się dzisiaj z domu:-) za to w planach porządki i ogarnięcie góry prasowania, zobaczymy co z tego wyjdzie:-D
Spadam do roboty bo to już 8
Miłego dnia!

Korzystam z okazji ze Pani i władczyni czyt. szefowa na urlopie to mam chwile na forum - ale od poniedzialku się niestety znowu ukruci i będzie płacz, lamet i zgrzytanie zebami bo wyniki sierpnia najgorsze od poczatku roku...ale ja nie o tym tu mialam.
anna- zielona dobrze ( zreszta jak zawsze) prawi- może mąż pomoże i problem dretwienia szybciej zniknie, a w zamian za te bolączki i trudy dostaniesz nagrode -Wiktora.
Aniam- widze ze cwiczenia wciagnely Cie na dobre i jestes stała bywalczyniaz ajec ruchowych- ja niestety jestem zbyt leniwa zeby isc sie poruszac, a wiem ze grzesze-tymbardziej ze mam niemalze za sciana trenerke fitness która oferuje mi osobisty nadzór nad treningami i obietnice ze zamiast oponki bede miala piekna płaska deseczke jak za starych dobrych czasów.niestety mimo ze wciaganie brzucha i chodzenie na wdechu jest dosc meczace to nie moge sie zmotywowac...moze zima bedzie mi sie bardziej chcialo- bo teraz to kazda wolna chwile spedzam z Antkiem na placu albo na jakis mini wycieczkach rowerowych- w koncu ruch to ruch co nie? Poki co milosc do salsy,zumby i spiningu zastapilam miloscia do kizomby- co Wasm serdecznie polecam...
uciekam doładowac sie kawą i zabieram sie za przeglad prasy- zeby nie bylo prasy branżowej :)
miłego dnia

Mam dzisiaj ciężki dzień, więc przyszłam się odstresować :-) ile można znosić czyjeś fochy i dąsy, tym bardziej, że osobiście jestem choleryk, nie dąsacz, więc to ostatnie mnie doprowadza do szału...

Wczoraj chłopaki szalały na basenie, oczywiście za radą Anim zaopatrzone w okulary, czepki i motylki z Decathlonu. Widzę że Kubie potrzeba więcej czasu na oswajanie się z wodą, ale wczoraj już głowę moczył, na zjeżdżalni zjeżdżał, dlatego dla niego ewidentnie kurs będzie dobrym rozwiązaniem, za to Bartek... Bartek jest szogun i tyle.

Kamisia- witaj ponownie :-) gdzie Ty masz ten brzuch, szczuplaku, widziałam foty na fejsie, więc kitu nie wciskaj :-)

Anna oj- no może faktycznie lepsze wywołanie, niż drętwienie, tym bardziej, że wywołanie niejako na raz, a drętwienie co noc... a z magnezem próbowałaś, może Gosia ma rację. Tu masz conieco w temacie, może coś Ci to pomoże Drętwienie i ból rąk w czasie ciąży

Ella- no to do jesieni :-)

Aniam- to o kompanie to o mnie było ;-) hehehe... ja cały czas powtarzam, że lubię jeść :-) co widać, ale w nosie to mam :-)

Iza- dziewczyny mają rację, mi po tym mega odchudzaniu włosy wychodziły pasmami, dobrze, że mam ich dużo. Jedz mega ilości warzyw+ jakiś preparat ze skrzypem+ chleb pełnoziarnisty (2 kromki dziennie), powinno pomóc, ale rezultatów od razu nie będziesz miała. Jak nie przejdzie, to do lekarza.

Kubula od wczoraj jedzie do Gosieńki :p zapakował plecak... wetknął weń nawet pelerynkę wampirka... ekhm...

Witamy i my :-)

Przetworowo u nas, ogórki papryka, nogi mi do tyłka wchodzą :-) Ale lubię to :-) Popołudniu czeka mnie prasowanie, bo miałam lenia i od powrotu z gór tylko prałam, a teraz na wyjazd do Gosieńki musimy się z Tosią spakować to od nowa powtórka.

Wyniki z krwi odebrałam wszystko mam w porządku, wszystkie pierwiastki witaminy też, czekamy na tarczyce ma być w piątek. Sama nie wiem może rzeczywiście od odchudzania, tylko czemu mnie skóra boli ? Umówiona jestem dzisiaj do fryzjerki, najlepszej w mieście która dodatkowo jest kosmetologiem i jakimś specjalistą od włosów, zobaczymy co ona jeszcze powie. Zmienię fryzurę może na jakąś bardziej "push-up: :-D , żeby wyglądało, że mam ich trochę więcej, niech obejrzy te moje włosy i coś wymyśli.

Aniez u lekarzy już byłam nawet dwóch i żaden nic nie zaradził, biorę biotynę i cynk + witaminy z grupy B, będę obserwować, jakby już mniej wypadało ale przeraziło mnie to :-) Mówisz, że Kubula już spakowany, moja na paluszkach liczy nocki do wyjazdu, i pokazuje 5 paluszków, że tyle nocek będzie u Helenki :-) Dzisiaj do niej dzwoniła zawzięcie :-)

Basia ja też wczoraj dzień śpiocha miałam :-)

Sonia super, że się udało :-) 18 rzeczywiście nie dużo, a ile opiekunek na te 18 dzieci ?

Lecę, zalewa wzywa, a na 17 do fryzjera :-)

ledwo zyje - zoo wrocławskie mnie wymęczyło - czuję się jakbym zderzyła się z ciężarówką :)

Dziewczyny o ktorej u Gosieńki się widzimy - bo nie wiemy o której mamy przyjechać

hejka
zaliczyłam dzisiaj usg, W odwrócił się główką w dół i wg pomiarów ma 3480+/- 450, więc pączuś z niego.
Jutro wizyta u ginki.
Annaoj, wspolczuje Ci bardzo. Tak mi swita, ze tez mi pod koniec rece dretwialy. To przechodzi :tak: Inne dziewczyny rowniez wspominaly. Sluchaj, a moze wez ty B. zaciagnij do ¨ciezkich robot nocnych¨ i sytuacja sama sie rozwiaze ;-)

Zielona
ja już dawno bym go wykorzystała, zresztą on chętny niezmiernie, ale musi mi ginka pessar wyjąć. Jutro ją o to zmolestuję, bo niech już W wyłazi.
Sonia gratki z powodu przedszkola.
Aniez i co korki przetestowaliście?

Uciekam coś wszamać

reklama
Annaoj to z pesarem nie wolno :-p:-p?

Zielona dawaj ten upał tutaj .

Aniez nie wiem co chcesz babo od siebie bo dobrze wyglądasz :tak: Dajesz dobry przykład bo kupę kg zwaliłaś z siebie :tak: Wieszakiem tez być nie można :tak:

leje dzień cały szlag mnie trafia . Gdzie kurde moja ładna pogoda , jak pomyślę że już bliżej niż dalej do jesieni :-:)-(

Do góry