basia0412
Fanka BB :)
cześć dziewczyny
urodziny się udały mały wyszalał się z siostrzenicą Artura o dwa lata starszą
byli u nas teście z jego siostrą i jej mężem i jeden wujek z Nadarzyna bo babcia nie chciała przyjechać jako że nie najlepiej się czuła.
Od rana oczywiście wszystko w biegu najpierw zrobiłam tort a potem szykowałam obiad i przekąski tak zeszło dokładnie do ich przyjazdu. Posiedzieli u nas od 14 do 19 , na koniec dnia byłam padnięta ale goście byli raczej zadowoleni.
NIESTETY mały nie został przyjęty do przedszkola państwowego![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Mały na szczęście już nie kaszle tak więc jutro idzie do przedszkola. Muszę się pochwalić że mały codziennie powtarza coraz więcej słów dzisiaj nazwał wszystkie cyferki do 10 - SAM i powiedział do mnie " mama siada" jak chciał bawić się na podłodze ze mną
zielona u nie też pani logopedka z przedszkola kazała mi go diagnozować na autyzm a ja jej powiedziałam żeby się odczepiła bo taką diagnostykę to ja już dawno zrobiłam. Wiktor ma kilka zaburzeń ze spektrum autyzmu ale to nie jest autyzm. We wtorek idziemy do neurologa aby nas ukierunkowała na konkretną terapię czy to będzie SI czy psychomotoryka zobaczymy co powie co lepsze będzie w jego wypadku.
A Kostusia na sto procent nie ma autyzmu tylko pewnie opóźniony rozwój mowy tak jaku nas - mała ciągle styka się z różnymi językami co dodatkowo jej utrudnia rozróżnianie i naukę. Będzie dobrze;-) Brawa dla Kostusi gratuluję pełnego zdania
Niezła historia z tym alarmem nieźle was urządzili
gosieńko dobrze że Helenka już lepiej się czuje
aniez jak tam wypad do zoo się udał? my planujemy za tydzień lub dwa taki wypad jak będzie lepsza pogoda
isabela zdrówka dla małej mam nadzieję że już lepiej się czuje
aniam ja też przekładam wędrówki górskie nad leżeniem plackiem na plaży
ale z małym na razie nie mam co nawet jechać w góry bo scenariusz byłby taki że ja z małym na dole a mąż łaził by sam po górach więc nijak.
elvi jak tam kara w kącie odbyta?
monia my w zeszłą niedzielę kupiliśmy małemu buciki udanych zakupów życzę
Agnieszka zdrówka dla M biedny mały, a lekarz faktycznie bezmyślny
onka to czekamy na info dalej i trzymamy kciuki
Annaoj zdrówka życzę coś kurcze co chwilę cię łapie bidulko
urodziny się udały mały wyszalał się z siostrzenicą Artura o dwa lata starszą
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Od rana oczywiście wszystko w biegu najpierw zrobiłam tort a potem szykowałam obiad i przekąski tak zeszło dokładnie do ich przyjazdu. Posiedzieli u nas od 14 do 19 , na koniec dnia byłam padnięta ale goście byli raczej zadowoleni.
NIESTETY mały nie został przyjęty do przedszkola państwowego
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Mały na szczęście już nie kaszle tak więc jutro idzie do przedszkola. Muszę się pochwalić że mały codziennie powtarza coraz więcej słów dzisiaj nazwał wszystkie cyferki do 10 - SAM i powiedział do mnie " mama siada" jak chciał bawić się na podłodze ze mną
zielona u nie też pani logopedka z przedszkola kazała mi go diagnozować na autyzm a ja jej powiedziałam żeby się odczepiła bo taką diagnostykę to ja już dawno zrobiłam. Wiktor ma kilka zaburzeń ze spektrum autyzmu ale to nie jest autyzm. We wtorek idziemy do neurologa aby nas ukierunkowała na konkretną terapię czy to będzie SI czy psychomotoryka zobaczymy co powie co lepsze będzie w jego wypadku.
A Kostusia na sto procent nie ma autyzmu tylko pewnie opóźniony rozwój mowy tak jaku nas - mała ciągle styka się z różnymi językami co dodatkowo jej utrudnia rozróżnianie i naukę. Będzie dobrze;-) Brawa dla Kostusi gratuluję pełnego zdania
Niezła historia z tym alarmem nieźle was urządzili
gosieńko dobrze że Helenka już lepiej się czuje
aniez jak tam wypad do zoo się udał? my planujemy za tydzień lub dwa taki wypad jak będzie lepsza pogoda
isabela zdrówka dla małej mam nadzieję że już lepiej się czuje
aniam ja też przekładam wędrówki górskie nad leżeniem plackiem na plaży
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
elvi jak tam kara w kącie odbyta?
monia my w zeszłą niedzielę kupiliśmy małemu buciki udanych zakupów życzę
Agnieszka zdrówka dla M biedny mały, a lekarz faktycznie bezmyślny
onka to czekamy na info dalej i trzymamy kciuki
Annaoj zdrówka życzę coś kurcze co chwilę cię łapie bidulko
Ostatnia edycja: