reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Marta widziszOleńka jest silną dziewczynką, skoro babka mówi, że powikłania ogólnie są gorsze. Nie wiem mimo wszystko jak Cię pocieszać. Czuję, że jest Tobie ciężko, ale naprawdę Twoja córeczka dzielnie walczy, a i Ty sobie doskonale dajesz radę sama.

reklama
Witam:-)

dzień powitałam artykułem na onecie i poronieniach, więc nastrój mi spadł do zera:-(
Na szczęście Lenka skutecznie swoimi pomysłami poprawia mi humor.

marta - jesteście z Olą niesamowicie dzielne babki i dacie radę przejść przez to wszystko. Ja w Was wierzę! Trzymaj cię, tulam!

Katarzynkom Kwietniówkowym życzę wszystkiego, co najlepsze i uśmiechu i miłości na każdą chwilę:tak:

Katik - my mamy przepisane na receptę dwa leki do inhalacji, pisałam na pielęgnacyjnym jakie, tak z głowy na teraz to nie pamiętam.

salamandra - zakupów gratuluję! a jeśli chodzi o zachcianki frytkowe toja mam odwrotnie, same zdrowe sałatki bym jadła, a na klatce schodowej jak ostatnio poczułam olej taki od smażenia frytek to mi się niedobrze zrobiło. Pamiętam jednak, że w ciąży w Lenką już z widocznym brzuchem często miałam ochotę na frytki i na McDrive jeździliśmy, bo mi było wstyd z brzuchem do środka wchodzić:-D

Lecę, bo mnie młoda gdzieś ciągnie;-)
Miłego dnia!

Witam się w najwspanialszy dzień tygodnia:)uwielbiam piątki jeszcze 3 h i weekend:)
Katarzynki- wszystkiego najlepszego dla Was- fajnie że dziś Wasze święto bo dzięki temu o godzinie 10 miałam 4 kawałki ciasta zaliczone a dzień się jeszcze nie skończył:)

Marta- salamadnra dobrze prawi- widzisz jaka Olcia jest silna i mimo tak poważnej choroby którą przeszła w wieku niemowlęcym radzi sobie świetnie- a to tylko dzięki Tobie

Salamandra- tos zaszalała:)jak ja bym chciala sobie kupić kilka par butów za 50 zł

Aniez- migreny powiadasz- możemy uścisnąć sobie dłonie....

Elvie- ja nie wiem jak Ty dajesz rade ukrywać Twój stan- ja bym nie wytrzymała...ale bedzie suprise jak się rodzinka dowie...

Pogoda u Nas dzisiaj cudna- oby tak dalej:)
miłego dnia-lece obskoczyć pozostale wątki

Kittek Katik to dla was moje ulubione tulipany Zobacz załącznik 411307

i spóźnione sto lat dla salamandry 7892_1296736086_4d4a9f561bd9e.jpg

Katik mozesz solą jak najbardziej robić , nawilża dobrze drogi oddechowe .

Katarzynki wszystkiego najlepszego .

Marta silna babka z ciebie .

Witam.
Raczka Ami juz oki.Wczoraj po poloudniu zaczela nia ladnie ruszac na poczatku tak spokojnie i delikatnie ale po chwili juz robila nia wszystko.
Juz nawet sie zastanawialam nad tym czy ona czasem nie udawala ale tak male dzieci chyba jeszcze tego nie umia????Chyba ze sie myle.
Ja dopiero wrocilam do domu bo raz w tygodniu jezdze sobie troszke dorobic jak to moj chlop mowi na pampersy i bida moja podobna caly dzien plakala wolajac mnie.Teraz spi z tego placzu wiec zagladam do was szybciutko.Kurcze kiedys tam nie bylo problemu jak sobie gdzies szlam a teraz znikne jej na chwilke z pola widzenia i od razu mnie szuka i krzyczy mamaaaaaa.

salamandra gratuluje zakupow.

martus nie bede sie powtarzac.Wy po prostu jestescie wyjatkowe.Tak ladnie sobie radzicie ze musi byc tylko lepiej.

aniez i inne cierpiace na migrene okropnie wam wspolczuje.Ja migreny nie mam ale czasami z niewyspania i z nadmiaru kawy boli mnie glowa i nie moge tego zniesc a co dopiero taki bol ciagly.

Kaski Kasiunie Katarzynki wszystkiego najlepszego w wasze swieto.

elvie no Ty lepiej takich artykulow teraz nie czytaj.Nie ma nic gorszego od straty upragnionego dzieciatka.Wiem cos o tym bo stracilam cztery aniolki.

Ide cos zjesc bom jeszcze nic nie jadla od rana.Potem moze jeszcze wpadne.

Weekend:-):-):-)

Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, samych pięknych dni dla wszystkich Katarzynek

Zosiula wyciągnęła zza szafy torbę z trzema kompletami puzzli piankowych, ledwie ją widać zza tej sterty, wygląda na to, że na dłuższą chwilę mam ją z głowy.
Ola pojechała z tatą do babci, jutro rano odstawiamy Zosię i "...gdy nie ma w domu dzieci to jesteśmy niegrzeczni....":-)

Gosiek super, że z rączką lepiej. Na udawanie chyba za wcześnie, aż takie przebiegłe i cwane jeszcze nie są

Elvie nie czytaj takich artykułów, teraz twój nastrój jest bardzo ważny. Czasem wchodzę na wątek o poronieniach, pożegnaniach, długo to potem odchorowuję.

Salamandra ale zakupy:szok:, rekord świata normalnie, toż za tyle to jedną parę ciężko kupić

Marta to niesamowite ile udało wam się osiągnąć, jesteś niesamowita, silna, jesteś wzorem dla nas wszystkich. Ola ma szczęście, że ma taką wspaniałą mamę

Agnieszka udanej imprezki. Telefon zostaw w szatni, babcia da radę

reklama
Marta- Ola jest, rozwija sie, robi postepy, to najwazniejsze!
Salamandra- gratuluje zakupow
Gosiek- dobrze, ze raczka OK :-D

ZGodnie z planem wróciłam do domu wcześniej, wyszmatowałam sobie chate i od 15:30 mam luuuuuuuuuz ;-) jak fajnie... mogłabym tak codziennie :-D

Do góry