reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Po problemach z zaśnięciem i zapodaniu żelu do 5 Alicja spała jak kamień.
Później dotankowałam Ją o 8 i wzięłam do łóżka -tak dospałyśmy do 9 z hakiem:-)
Spała w samym pampku i w końcu się nie rozkopywała -duszno jak diabli

i od tamtej pory cyc jest bee za to picie super:sorry:
Wczoraj prawie nie tknęła cyca -nie wiem czy to przez upał?
za to piła i piła...

Katik ile bym dała za Twoją pogodę
według pogody długoterminowej przez kolejne 16 dni upał:-:)wściekła/y:
nawet nosa się nie da wystawić na zewnątrz

reklama
jaki upał? wczoraj poraz pierwszy użyliśmy foli przeciwdeszczowej na wózek. Lodówka tylko z echem, a na zewnątrz ulewa. Nie było bata. Trzeba zakupy zrobić, a ja zupełnie sama i dziecka nie mam komu zostawić. Oj, teraz dopiero rozumiem co znaczy być samotną matką

Dzieńdoberek:-)

U nas leeeeeeeeeje:no: zimno , buro i dzieciaki dostają na głowę w domu:rofl2:
Helenka śpi ale jakoś niespokojnie :-(

Idę zrobić sobie kawkę i zaczynam pisać listę co potrzebujemy na wyjazd do Mielna, grunt to dobra organizacja;-)

Miłego dnia kwietnióweczki:-)

Haj kobity....
Miś mój kororowy w końcu po kilkugodzinnym marudzeniu usnął więc mam chwile na neta...u nas pogoda pod psem- leje i co jakiś czas jakaś burza się odzywa- ale mi to gra bo jest czym oddychać :)
Jutro idziemy na szczepienie, po długich namysłach i przeczytaniu wielu artykułów nt szczepień odpuściłam sobie rotawirusa, zapodamy tylko 5w1 a po skończonym roczku pneumokoki.
Nie wyspana dziś day jestem bo do późna ogladaliśy z Pioterem film pt ISTOTA- całkiem fajny, warty obejrzenia... dla kinomaniaków podaję link do fajnej strony , którą ostatnio odkryłam- są tam wszystkie nowości kinowe i nie tylko
Filmy Online - Darmowe Filmy Online Po Polsku - tvfilmy.pl

dzien dobry :-)
u nas od rana porzadki, pranie, prasowanie, a i jak moj K wpadnie do szafy to jakby wichura przeszła... ott i tyle z mego prasowania :wściekła/y:
mały mi spał od ululania jak zwykle o 21.00 az 5,5 godzinki tak wiec nie bylo żle, potem pobudka o 4.00 i o 6.00 byl juzz w pełni gotowy na zabawe.... ten to ma siłe;-). teraz przerwa na karmienie wiec i na bb moge skoczyc i poczytac co tu sie dzieje.
u nas na wizycie była pediatra, i tez powiedziała ze dziąsełka są juz rozpulchnione, mały czasem tylko grymasi, slini się i non stop pcha palce do bużki.
Kamisia1101- dzieki za link, my z K uwielbiamy ogladac filmy, tyle ze ja teraz przy małym to dosc wczesnie chodze spac , za to K siedzi przed tv nawet do 2.00 w nocy wiec bedzie zadowolony.

cześć mamuśki

Dwa dni nie zaglądałam i ledwo nadrobiłam. Dzisiaj mój starszak przyjeżdża, tylko dwa dni go nie widziałam, a tak się stęskniłam, tak pusto bez niego. Zamówiłam tort i prezent i aż się boję soboty. Mieliśmy zrobić mu kinderbal gdzieś, ale na rurapark za ciepło, na wesołe miasteczko za mali a KALIMBĘ gdzie planowałam u nas w Katowicach zamknęli i w końcu kinderbal a domu będzie. Szkoda, że nasz domek jeszcze nie gotowy, bo na ogródku byłoby idealnie.
Jutro jadę do pracy. Zobaczę jak mi pójdzie. Jakoś się zupełnie zorganizować nie mogę. Forget podziwiam, że udało Ci się z wyjazdem na kilka dni. Kurde przy Igorze jakoś łatwiej mi szło, jak miał tyle co Alicja na dwa dni wyjechałam, a teraz ciężko mi się na 5h wybrać, starość<??>;-)
Uciekam obiadek robić.

miedzyczasie ze Kacperek spał , mamunia zrobiła 2 prania i ugotowała obiadek: rosół (pierwszy raz w życiu i nawet wyszedł i dobrze smakuje.):-D
teraz znów karmienie , u mamuś karmiacych piersia tez dzieci jak jedza to tak rączka wyma****ą, głaskaja, i łapia za bluzkę??? jakie to urocze :-);-)

aaaa czy to normalne ze po szczepieniu w tym miejscy . u małego na raczce zrobiła sie taka czerwona otoczka i zgrubienie???? bo po poprzednim szczepieniu tak nie było?

reklama
Do góry