reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

czesc Kochane
nie odzywalam sie bo sie przeprowadzaliśmy... zamieszania i roboty strasznie dużo... aż przez to wszystko stracilam pokarm, poprostu nagle zanikl... i teraz jestesmy na butli... nie wiem jak ja dam rade sobie z ta butlą, dopiero druga noc dziś będzie... aż się boje

nie wiem kiedy się odezwę bo roboty co nie miara....

buziaki

LOVE nie martw się dasz radę polecam podgrzewacz - w nocy masz na stałą temperaturę ustawiony i jak wstajesz to tylko wsypujesz mieszankę nie trzeba podgrzewać ani chłodzić wody:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej Mamusie!
Olapolap rozpisałaś się na dzień dobry, ale mu tu na wyjaśnienia czekamy!!! :-) :-) :-)
Love co to za akcja z przeprowadzką? nic nie wspominałaś o takich planach
U nas też ząbkowanie w toku. Odd 18 do 20 ryk i paadł Adulek jak kawka. Bez jedzenia, bez kąpieli... Za to z pobudką o 2:00 :-(

I my rownież wiatmy się w dniu dzisiejszym. Antosia śpi teraz jak z zegarkiem w reku do 8 i budzi o 8 tatusia do pracy, taki nasz kochany biudzik ale tez kilka razyy o piatej stwierdziła, że to świetny czas na zabawe :). Też bym chciała wiedziec co z ola, ale nie stety mi to jeszcze nie dane :-( i moją Antonina się pochwalic :-)

U nas też ząbkowanie w toku. Odd 18 do 20 ryk i paadł Adulek jak kawka. Bez jedzenia, bez kąpieli... Za to z pobudką o 2:00 :-(

A moja malenka jeszcze nie zabkuje, chociaz skonczyla juz 4 miesiace, czy cos z nia nie tak? Zawsze mi sie wydawalo, ze standardem jest zabkowanie miedzy 6 a 8 miesiacem, ale widze, ze tu dziewczynki juz teraz macie jazdy, wiec sama nie wiem :sorry:

A moja malenka jeszcze nie zabkuje, chociaz skonczyla juz 4 miesiace, czy cos z nia nie tak? Zawsze mi sie wydawalo, ze standardem jest zabkowanie miedzy 6 a 8 miesiacem, ale widze, ze tu dziewczynki juz teraz macie jazdy, wiec sama nie wiem :sorry:

Ola spokojnie. Mój Janke pierwszego zęba miał jak skończył 11 miesięcy i wszystko z nim ok :tak: także nie masz się co przejmować

Dzien dobry

My znow karmienie 4 razy w nocy, plus 2 pobodki na smoka... Wykancza mnie to. W dodatku po karmieniu o 6tej juz spanie bylo beeee.
Pogoda pod psem, pochmurno i 12 stopni. Mamy 3 sierpien, a my chyba od tygodnia wieczorami grzejemy bo jest za chlodno na kapiele Poli. Masakra pogodowa.

Zaraz sniadanko i splywamy na zakupy.

ja dzisiaj nie spałam od 2:40 do 5:30 :eek: nie mogłam zasnąć... masakra... a wstałam przed 8

Q wieczorem jak tylko wsadzam mu butle w buzie (dodam, że ma ssawe) to wpada w ryk, ale taki ryk, że uszy puchną... i nie ma rady, aby przestał... no nie wiem o co chodzi... no i później powtórka w wannie... nawet jeśli wcześniej się śmieje...

U nas noc spokojna czyli prawie tak jak zwykle. A od 8 na nogach. Po 9 Olcia zasnęła i właśnie wstala więc nie zdąrze już nic napisać bo syrena wyjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

reklama
bry :-)

u nas noc w miare ok - w miare bo jakis cymbal z pracy dzwonil do K. i nas wszytkich pobudzil ( oczywiscie dzwonil z niecierpiaca zwloki *******a, ktora mozna poprawic nawet za rok....wrrrrrrrrrrr), Olcia budzila sie 3-4 razy wiec o 6 rano bylam jak zombie i K. musial robic Malutkiej butle i mi ja podawac :-)

teraz pogoda pod psem, 18 stoni szaro buro, ale moje dziecie mega szczeliwe i najlepiej jej sie teraz spi.

pije sobie kawusie, zjadlam sniadanko i czekam na mojego kochanego K. i jedziemy do szwagrzycy...

LOVE, kochana nasza, oby wszyt juz sie u Was uspokoiło. całujemy z Olesławą Zosieńke :***

no i dziekujemy jeszcze raz wszytkim za zyczenia:-) wszystkie nasze e-ciotki i e-frendziary calujemy dziekczynnie :-D

Do góry