reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

dzieki dziewczyny za info o tych wazeniach. czyli nie jestem przewrazliwiona, choc mieszcze sie wsrod tych co biegaja czesto :-D;-)

Pola zrobila kupe.. pierwsza od srody. Rety, ale radosc w domu :-D:-D Smrodek na caly dom, ilosc powalajaca, ale az jej ulzylo. Teraz dossala sie do cycka i uzupelnia braki.

reklama
13 a komary was w tych Łazienkach nie zjadły? My byliśmy w Skaryszewskim i koszmar jakiś, opędzić się nie można. Na moich śmieciach jakoś spokojniej, trzeba się ograniczyć do osiedlowego parku

My ważymy raz w tygodniu, tak z ciekawości

Z leżeniem na brzuszku u nas na bakier, Zosia szybko się wkurza, dźwiganie główki najlepiej jej idzie jak się już wnerwi.

Dziś skarbek mój pobił rekord spania w nocy - od 20 do 4.30:szok:, obudziłam się cała zalana. Śpioszek mój kochany daje się mamusi wyspać:-)

Zaraz Anglia - USA. Tutaj istne szalenstwo - co drugi dom ma flagi wywieszone, auta z chorogiewkami. W sklepach to juz wogole mania, od kubkow, flag, butow, koszulek, spodenek, skarpetek, czapetk po akcesoria dla maluszkow - smoczki, butelki, sliniaczki z emblematami England 2010 South Africa.
Nawet nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby Anglia weszla do finalu...
Ł pracuje w firmie, ktora swoje aprzety sprzedaje m.in na ebay`u. W ciagu ostatnich 2 tygodni o 400 % wzrosla sprzedaz przenosnych minitelewizorkow. Angole to naprtawde maja hopla na punkcie pilki....

Pozatym dosyc udany dzien. Bardziej dla Ł niz mnie - ze sklepu wyszedl obladowany 2 torbami z ciuchami. A ja dla siebie znalazlam raptem 1 spodnie, wszystko inne jakos mnie nie krecilo.

13x13 jak to kapiesz na brzuszku...nie potrafie sobie tego jakos wyobrazic...

Normalnie:-) dziś nie zrobiłam zdjęć ale Ona tylko na brzuchu w wanience nie krzyczy:eek: czyli kładę Alicję na brzuszku na dnie wanienki -Ona przez cały ten czas sama trzyma główkę w górze:tak: ja tylko trzymam rękę a właściwie kawałek ręki (nie wiem jak to opisać) pod jej bródką żeby jak będzie ją opuszczała -nie napiła się wody (ale jeszcze sie nie zdarzyło) no i wolna ręką myję:tak:

Padła... cały dzień przez ten upał nie mogła zasnąć i po kąpieli padła...
darła się wniebogłosy po 20 (chciałam poczekać na S z kąpaniem bo był na shoppingu:-D ale przez ten krzyk zrezygnowałam) myślałam już nawet ze to brzuch ale mięciutki i żadnych objawów nie miała... nakarmiłam włożyłam do łóżeczka i 20 sekund później odpłynęła... czyli to nie truskawki, lody czekoladowe, bita śmietana, gofry, ciasta, por, podsmażone na maśle kromeczki itp... ufff

uciekam bo cała się kleję -to powietrze jest okropne

13 a komary was w tych Łazienkach nie zjadły? My byliśmy w Skaryszewskim i koszmar jakiś, opędzić się nie można. Na moich śmieciach jakoś spokojniej, trzeba się ograniczyć do osiedlowego parku

komarów od za*** rąbania hehehe
ale mamuśka zaopatrzyła się w specyfiki anty-robakowe i najważniejsze że Alicja (tfu tfu tfu) bez obrażeń:)

reklama
Zaraz Anglia - USA. Tutaj istne szalenstwo - co drugi dom ma flagi wywieszone, auta z chorogiewkami. W sklepach to juz wogole mania, od kubkow, flag, butow, koszulek, spodenek, skarpetek, czapetk po akcesoria dla maluszkow - smoczki, butelki, sliniaczki z emblematami England 2010 South Africa.
Nawet nie wyobrazam sobie co by bylo gdyby Anglia weszla do finalu...
Ł pracuje w firmie, ktora swoje aprzety sprzedaje m.in na ebay`u. W ciagu ostatnich 2 tygodni o 400 % wzrosla sprzedaz przenosnych minitelewizorkow. Angole to naprtawde maja hopla na punkcie pilki....
.
u nas dokladnie to samo... nawet na naszej ulicy sasiedzi powariowali z tymi flagami... zaraz wyjde przed dom i przywiesze polska flage:-) a co:-D

Do góry