królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Moim zdaniem powinnaś posluchać lekarza, koniec końców on studiowal kilka lat, ma doświadczenie zawodowe. Jeśli taka osoba do ciebie nie przemawia i cie nie przekonuje, to tym bardziej my nie powinnysmy podwazać decyzji lekarza, bo kazda sytuacja, kobieta, historia jej ciaz i poronien jest inna, nie można się sugerowac czyjąś historią. Moze poradz sie dodatkowo innego lekarza.Cześć, jestem po wizycie u gina. Sama nie wiem co myśleć przepisał mi heparynę i luteinę dopochwową ale to bardziej dla uspokojenia bo prog jest jego zdaniem w porządku. Tak samo powiedział że przyrost jest dobry i żeby więcej nie sprawdzać tylko przyjść za 2 tyg na wizytę żeby zobaczyć czy jest ciąża na USG ... No i teraz mam mieszane uczucia, bo jak będę przyjmować luteinę a ciąża będzie słabo się rozwijać to teraz przez 2 tyg do USG nie będę miała o tym pojęcia i tylko przedłużę to co nieuniknione... Tak czy siak jutro sprawdzę jeszcze raz ta betę i jak będzie słaby przyrost to nie wiem sama co robić... Dwa tygodnie to strasznie dużo czasu w takiej niewiedzy