olka11135
Fanka BB :)
Kobitki mam wynik bety, rzucie proszę okiem
Jeden wynik nie wiele mówi poza tym, że jest to ciąża.
Ile jesteś po owulacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobitki mam wynik bety, rzucie proszę okiem
powtórz betę za 48h dla spokojnej głowy!Kobitki mam wynik bety, rzucie proszę okiem
Powtórzę koniecznie dziś z tym wynikiem mam iść do lekarza więc może dowiem się czegoś więcejpowtórz betę za 48h dla spokojnej głowy!
Śliczny tłuścioszekDziewczyny jestem po badaniach beta, niecierpliwie czekam na wyniki, koło 13 mam sprawdzać na necie, ale nie wytrzymałam i w drodze do domu kupiłam kolejny test ( to już 5 ) wyszedł pozytywny i szczerze mówiąc nie mam już co do tego wątpliwości kreska jest dość ciemna gruba i wyraźna.
ja tu coś widzęCześć dziewczynki.
Od 5 cykli staramy się z mężem o drugie bobo po 11 latach hihi. Gin dal zielone światło że wszystko jest w porządku.
I teraz mam zagwozdkę, czy tylko ja widzę cien cienia drugiej kreski czy już zwariowałam i zaczynam tracić nadzieję...
Dodam że test dzisiejszy z rana 24 dc, domniemana owu 10 dni temu bo w tym cyklu nie byłam na monitoringu , okres planowo za 3-4 dni
Test facelle paskowy 10 , boję się że może być przekłamany
Zobacz załącznik 1395616
gratulacje!!Kobitki mam wynik bety, rzucie proszę okiem
na usg nic nie będzie jeszcZe, pęcherzyk od tysiaca mniej więcej, ale jak lekarz kazał to jasne. Masz jakieś wskazania do szybszej wizyty czy poprostu?Powtórzę koniecznie dziś z tym wynikiem mam iść do lekarza więc może dowiem się czegoś więcej
Lekarz wczoraj po usg dał mi skierowanie na badania i powiedział żebym po odebraniu wyników przyszła do niego pokazaćna usg nic nie będzie jeszcZe, pęcherzyk od tysiaca mniej więcej, ale jak lekarz kazał to jasne. Masz jakieś wskazania do szybszej wizyty czy poprostu?
wadliwe… ahhhLekarz wczoraj po usg dał mi skierowanie na badania i powiedział żebym po odebraniu wyników przyszła do niego pokazać
Pan doktor wczoraj dał mi odczuć że raczej nie wierzy że to się może udać, więc może dlatego chcę spojrzeć ( powiedział że testy są wadliwe )
Chyba on jest wadliwy heeeLekarz wczoraj po usg dał mi skierowanie na badania i powiedział żebym po odebraniu wyników przyszła do niego pokazać
Pan doktor wczoraj dał mi odczuć że raczej nie wierzy że to się może udać, więc może dlatego chcę spojrzeć ( powiedział że testy są wadliwe )