reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

No dobra niech mi ktoś wyjaśni co tu się dzisiaj wydarzyło 😏 moja wątpliwa owulacja której flo nawet nie wyłapało, z wczorajszym progiem 8,36 postanowiła dzisiaj zrobić taki skok temp że mój mózg oszalał 😱
IMG_20220413_085641.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
No dobra niech mi ktoś wyjaśni co tu się dzisiaj wydarzyło 😏 moja wątpliwa owulacja której flo nawet nie wyłapało, z wczorajszym progiem 8,36 postanowiła dzisiaj zrobić taki skok temp że mój mózg oszalał 😱Zobacz załącznik 1389361
jak dla mnie owu była wczoraj. Raz tak miałam, że tego samego dnia miałam monitoring i badanie proga. Temperatura tego dnia na niskich. Na monitoringu nic nie było widać, a prog z tej samej godziny co usg był w okolicach 5. Następnego dnia temperatura w górę i okazało się, że owulowalam tuż przed pobraniem i już był wyrzucony prog, ale przy pomiarze temperatury jeszcze nie

reklama
Nie chciałam wcale testować z takim wykresem no ale może dla spokoju siknę na patyka w sobotę (11dpo) żeby wiedzieć czy mogę pić w święta bez żalu czy jednak coś mnie powstrzyma 😬🤞
Trzymam kciuki 🤞🤞
Wlasnie sobie uswiadomilam ze jest jakiś plus 🐵 można pić w swieta i majóweczke, dziękuję za poprawienie humoru xd

Do góry