reklama
Moonstone
Moderator
a może to…No dobra niech mi ktoś wyjaśni co tu się dzisiaj wydarzyło moja wątpliwa owulacja której flo nawet nie wyłapało, z wczorajszym progiem 8,68 postanowiła dzisiaj zrobić taki skok temp że mój mózg oszalał Zobacz załącznik 1389361
Carolina123
Fanka BB :)
dziwne ...No dobra niech mi ktoś wyjaśni co tu się dzisiaj wydarzyło moja wątpliwa owulacja której flo nawet nie wyłapało, z wczorajszym progiem 8,68 postanowiła dzisiaj zrobić taki skok temp że mój mózg oszalał Zobacz załącznik 1389361
Carolina123
kiedy testujesz?dziwne ...
kesiczek178
Aktywna w BB
Może tak byc faktycznie. U mnie owu była książkowo, a prog niski.Przy takim wyniku to raczej nie problem z niedomogą tylko brakiem owulacji...
Kamilad
Nie chciałam wcale testować z takim wykresem no ale może dla spokoju siknę na patyka w sobotę (11dpo) żeby wiedzieć czy mogę pić w święta bez żalu czy jednak coś mnie powstrzymakiedy testujesz?
Kamilad
a może to…
pluto_nova
Moderator
a jesteś pewna, że nie było owulacji właśnie teraz przed skokiem?No dobra niech mi ktoś wyjaśni co tu się dzisiaj wydarzyło moja wątpliwa owulacja której flo nawet nie wyłapało, z wczorajszym progiem 8,36 postanowiła dzisiaj zrobić taki skok temp że mój mózg oszalał Zobacz załącznik 1389361
Z
zaz208622
Gość
jak dla mnie owu była wczoraj. Raz tak miałam, że tego samego dnia miałam monitoring i badanie proga. Temperatura tego dnia na niskich. Na monitoringu nic nie było widać, a prog z tej samej godziny co usg był w okolicach 5. Następnego dnia temperatura w górę i okazało się, że owulowalam tuż przed pobraniem i już był wyrzucony prog, ale przy pomiarze temperatury jeszcze nieNo dobra niech mi ktoś wyjaśni co tu się dzisiaj wydarzyło moja wątpliwa owulacja której flo nawet nie wyłapało, z wczorajszym progiem 8,36 postanowiła dzisiaj zrobić taki skok temp że mój mózg oszalał Zobacz załącznik 1389361
reklama
Mmiiaa
Trzymam kciukiNie chciałam wcale testować z takim wykresem no ale może dla spokoju siknę na patyka w sobotę (11dpo) żeby wiedzieć czy mogę pić w święta bez żalu czy jednak coś mnie powstrzyma
Wlasnie sobie uswiadomilam ze jest jakiś plus można pić w swieta i majóweczke, dziękuję za poprawienie humoru xd
Podziel się: