reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Ja po wizycie
Bobas pływał, przewracał się wszystko ok
Lekarz zapytał czy chce wiedzieć płeć bo idealnie widać
Moje dziecko nogi w szpagat zrobiło 😅😅😅😅
Chociaż ciekawość mnie zżerała to powiedziałam że nie chce wiedzieć
Mam już córkę i syna więc obojętne byle zdrowe
Ale wiecie co on tak nogi rozchylił że chyba siusiaka tam widziałam bo tak coś odstawało 😂😂😂 ale nie wiem

Jakoś miałam przeczucie że córka będzie a teraz to taka zagwozdka
A w którym tygodniu jestes? :)

reklama
Ja mam w domu parkę .. więc dla mnie najważniejsze jest, żeby dziecko było zdrowe.. no i oczywiście żebym dotrwała do kwietnia ☺️
A tak szczerze w głębi duszy chciałabym mieć drugiego syna .. ale intuicja podpowiada, że będzie dziewucha 👶 🤣. W razie co ciuchy mam różowe od siostry i dla chłopca po synku więc nie będzie problemu 🤣 . Mam nadzieję , że 3 października coś już będzie wiadomo .. Myśleliście już nad imionami ? Ja już mam kilka pomysłów 😝.

Ja po wizycie
Bobas pływał, przewracał się wszystko ok
Lekarz zapytał czy chce wiedzieć płeć bo idealnie widać
Moje dziecko nogi w szpagat zrobiło 😅😅😅😅
Chociaż ciekawość mnie zżerała to powiedziałam że nie chce wiedzieć
Mam już córkę i syna więc obojętne byle zdrowe
Ale wiecie co on tak nogi rozchylił że chyba siusiaka tam widziałam bo tak coś odstawało 😂😂😂 ale nie wiem

Jakoś miałam przeczucie że córka będzie a teraz to taka zagwozdka
Jejku 😯😯 .. chciałabym, żeby u mnie tak samo było , ale ja chcę wiedzieć płeć 🤣🥰. Mnie już ciekawość zżera " kto to taki" mieszka w brzuszku 🥰.

A ja wam powiem, że po tych moich 3 poronieniach i ciążach biochemicznych mój mózg wariuje… co chwilę sprawdzam czy mi piersi nie miękną (oczywiście w mojej psychice są coraz bardziej miękkie 🤦🏽‍♀️), w łazience się boję papieru sprawdzić czy nie plamię albo nie krwawię… wertuje internet kiedy tylko mogę… zazdroszczę wszystkim kobietą, które potrafią cieszyć się ciążą 🥺😢
Ja miałam tak samo w poprzedniej ciąży, więc cię doskonale rozumiem. Ciężko nad czymś takimi zapanować i powiem co szczerze że taki niepokój towarzyszył mi do samego końca ciąży.
Ja mam w domu parkę .. więc dla mnie najważniejsze jest, żeby dziecko było zdrowe.. no i oczywiście żebym dotrwała do kwietnia ☺️
A tak szczerze w głębi duszy chciałabym mieć drugiego syna .. ale intuicja podpowiada, że będzie dziewucha 👶 🤣. W razie co ciuchy mam różowe od siostry i dla chłopca po synku więc nie będzie problemu 🤣 . Mam nadzieję , że 3 października coś już będzie wiadomo .. Myśleliście już nad imionami ? Ja już mam kilka pomysłów 😝.
Dał dziewczynki mam już wybrane imię, dla syna nic mi na razie neo pasuje.

Ja miałam tak samo w poprzedniej ciąży, więc cię doskonale rozumiem. Ciężko nad czymś takimi zapanować i powiem co szczerze że taki niepokój towarzyszył mi do samego końca ciąży.

Dał dziewczynki mam już wybrane imię, dla syna nic mi na razie neo pasuje.
Ja mam po dwa wybrane .. dla córki też miałam wybrane dwa .. ale jak ją zobaczyłam to jakoś nie pasowały i dałam inne , którego w ogóle nie brałam pod uwagę .. z synem od samego początku mówiłam , że jak będzie chłopak to będzie Jaś i tak zostało ☺️

reklama
Do góry