Bobobejbe4
Zaciekawiona BB
Tak w ukPrzypomnij proszę, mieszkasz za granicą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak w ukPrzypomnij proszę, mieszkasz za granicą?
Tragedia z tymi lekarzami , dlatego ja chodzę wszędzie prywatnie …
Będę rodzić w prywatnym szpitalu . Mam nadzieję , że się nie zawiodę .
W tym szpitalu rodziły 4 znajome i wszystkie były zadowolone już teraz sama nie wiem co robićPrzepraszam, że się wtrącę ale zrób sobie dokładny research ponieważ ja byłam też tak napalona na poród w prywatnym szpitalu, ale po zgłębieniu tematu (nie był to proste, szpital straszy pozwami za negatywne opinie, ciężko więc je w internecie znaleźć) odpuściłam i bardzo się cieszę (biorąc pod uwagę co się wydarzyło u pewnej instagramerki w tym temacie). A 2 miesiące przede mną rodziła (planowe cesarskie cięcie) tam moja znajoma - bardzo zadowolona, a ja w sumie prowadziłam tam też ciąże i nie mogłam w sumie narzekać (ale też nie wszystko było super)
W tym szpitalu rodziły 4 znajome i wszystkie były zadowolone już teraz sama nie wiem co robić
Spokojnie Miałam cmv igg reaktywne a igm niereaktywne. Najprawdopodobniej kiedyś na to chorowałam, np w dzieciństwie. Objawy są podobne do grypy. Zrobiłam badanie z krwi i czekam na wynik, bo ważne jest abym nie chorowała w ostatnich kilku miesiącach. Szansa jest na to bardzo mała.Hej dziewczyny czy któraś z Was jest w stanie pomóc mi to zinterpretować? Dzisiaj otrzymałam wyniki, które zlecił mi lekarz.. no i cytomegalia (CMV) w klasie Igm wyszła mi niejednoznaczna.. za to Igg jest dość wysokie… czy to znaczy, że przebywam właśnie chorobę? W internecie czytam tak sprzeczne informacje.. raz że kolejne zakażenie w ciąży nie jest zagrożeniem - tylko pierwsze, raz jest napisane całkiem inaczej. Dodam, że mam wirusa hpv. Czy to ma jakiś wpływ? Od początku ciąży sam stres . Wyniki dodaję w poniżej Zobacz załącznik 1661174
Teraz zauważyłam plik z wynikami, a możesz rozwinąć te czytaj więcej przy normach? Miałam 239 i to był już reaktywny. W ten piątek robiłam awidność cmv igg. Wynik będę miała pewnie poniedziałek lub wtorek. Prawdopodobnie dostaniesz takie samo skierowanie. Ten wirus zazwyczaj przechodzi się w dzieciństwie. Na pewno wszystko będzie w porządkuHej dziewczyny czy któraś z Was jest w stanie pomóc mi to zinterpretować? Dzisiaj otrzymałam wyniki, które zlecił mi lekarz.. no i cytomegalia (CMV) w klasie Igm wyszła mi niejednoznaczna.. za to Igg jest dość wysokie… czy to znaczy, że przebywam właśnie chorobę? W internecie czytam tak sprzeczne informacje.. raz że kolejne zakażenie w ciąży nie jest zagrożeniem - tylko pierwsze, raz jest napisane całkiem inaczej. Dodam, że mam wirusa hpv. Czy to ma jakiś wpływ? Od początku ciąży sam stres . Wyniki dodaję w poniżej Zobacz załącznik 1661174
Mogą Ci kazać powtórzyć za jakiś czas, bo cytomegalie może dojść do wtórnego zakażenia.Hej dziewczyny czy któraś z Was jest w stanie pomóc mi to zinterpretować? Dzisiaj otrzymałam wyniki, które zlecił mi lekarz.. no i cytomegalia (CMV) w klasie Igm wyszła mi niejednoznaczna.. za to Igg jest dość wysokie… czy to znaczy, że przebywam właśnie chorobę? W internecie czytam tak sprzeczne informacje.. raz że kolejne zakażenie w ciąży nie jest zagrożeniem - tylko pierwsze, raz jest napisane całkiem inaczej. Dodam, że mam wirusa hpv. Czy to ma jakiś wpływ? Od początku ciąży sam stres . Wyniki dodaję w poniżej Zobacz załącznik 1661174
Oooo a mi ginekolog powiedziała, że ten wynik oznacza że już drugi raz się nie zarażę. Jak ja uwielbiam lekarzyMogą Ci kazać powtórzyć za jakiś czas, bo cytomegalie może dojść do wtórnego zakażenia.
Mnie właśnie skierowali na dodatkowe badania na cmv właśnie by wykluczyć wtórne zakażenie.Oooo a mi ginekolog powiedziała, że ten wynik oznacza że już drugi raz się nie zarażę. Jak ja uwielbiam lekarzy