reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Hej, u nas też dzisiaj już koniec laby, żłobek, praca 🙈 Hormony szaleją, wszystko pachnie za mocno, jedzenie jest albo mega pyszne, albo obrzydliwe, nic po środku 😅
9tc to już fajne zdjęcie powinno być, byłaś już na serduszkowym czy właśnie jutro?
Z jedzeniem u mnie tak samo .. ale tylko słone musi być 🤣
Jutro usłyszę pierwszy raz .. dwa tygodnie temu jeszcze nic nie było słychać .. a bynajmniej lekarz nic nie powiedział prócz tego , że ciąża młodsza .

reklama
To
Z jedzeniem u mnie tak samo .. ale tylko słone musi być 🤣
Jutro usłyszę pierwszy raz .. dwa tygodnie temu jeszcze nic nie było słychać .. a bynajmniej lekarz nic nie powiedział prócz tego , że ciąża młodsza .
Trzymam kciuki za ❤️☺️
Ja idę w piątek, będzie 6+2. Też już liczę na serduszko.

Zazdroszczę Wam trochę tych USG! 😍
U mnie 10+3 a na USG muszę czekać jeszcze prawie 3 tygodnie, więc teoretycznie wiem, że jestem w ciąży, ale jeszcze w to do końca nie wierzę - uwierzę jak zobaczę na monitorze! 😉

Dolegliwości też żadnych, mam energii jedynie za dwoje i trochę więcej ochoty na lody 😅😂

Czy któraś z Was zmaga się już cukrzycą ciążową? U mnie niestety cukry na czczo trochę za wysokie ale w sumie spodziewałam się tego, bo w poprzedniej ciąży stwierdzono cukrzycę w połowie ciąży…

Załączniki

• IMG_20240902_100805.jpg
    IMG_20240902_100805.jpg
    151,4 KB · Wyświetleń: 36
Zazdroszczę Wam trochę tych USG! 😍
U mnie 10+3 a na USG muszę czekać jeszcze prawie 3 tygodnie, więc teoretycznie wiem, że jestem w ciąży, ale jeszcze w to do końca nie wierzę - uwierzę jak zobaczę na monitorze! 😉

Dolegliwości też żadnych, mam energii jedynie za dwoje i trochę więcej ochoty na lody 😅😂

Czy któraś z Was zmaga się już cukrzycą ciążową? U mnie niestety cukry na czczo trochę za wysokie ale w sumie spodziewałam się tego, bo w poprzedniej ciąży stwierdzono cukrzycę w połowie ciąży…
Moje dwie siostry mieszkają w UK .. i tam rodziły .. z tego co mówiły to do 12-13 tyg ciąży lekarze się tobą nie interesują.. bo do 12 tyg wszystko może się wydarzyć.. starsza siostra chodziła też prywatnie na USG do polskiego lekarza , a o potwierdzenie ciąży przyleciała do pl .. to jej druga ciąża była i bała się bo pierwszą poroniła .

reklama
Cześć Dziewczyny ☺️
Jak po weekendzie ? Jak się czujecie ?
My zaczęliśmy rok szkolny i zacznie się wstawanie o 6 🤣 . Jutro mamy USG 🥰 om 9tc +1 dzień.. mam nadzieję , że według USG nie będzie już tygodnia różnicy ..
Hej, weekend na spokojnie. Moje samopoczucie to porazka. Ciągle zmęczona, bez życia. Cały czas mdlosci, trochę wymiotów :( piersi bolą jak nigdy. Dobrze, że mam L4 😒 ja kolena wizyta 19 września, że względu na niski progesteron wizyty będą częstsze co 3 tyg. A na prenatalne zapisałam się 7 października, wtedy będzie 12+5.

Do góry