Mamakingi15
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyglądają superHej dziewczyny. Przyszły wyniki .. chyba nie jest aż tak źle ..
Mam nadzieję , że będzie tak do końca .. bo synem przez całą ciążę miałam zakażenie układu moczowego.. i prawie cały czas na lekach byłam .wyglądają super
Nie wiem czy TSH nie jest trochę za wysokie, jak możesz to podeślij wyniki lekarzowiHej dziewczyny. Przyszły wyniki .. chyba nie jest aż tak źle ..
Też tak właśnie pomyślałam . Ogólnie kiedyś leczyłam się na niedoczynność tarczycy.. po 6 latach wszystko się unormowało i ogólnie leków nie biorę już z 5-6 lat .. a TSH kontroluje 2 razy w roku . W czerwcu robiłam badania i były w normie . Możliwe , że lekarz włączy leki .Nie wiem czy TSH nie jest trochę za wysokie, jak możesz to podeślij wyniki lekarzowi
ja też mam niedoczynność teraz mi spadło do 1,7 ale właśnie lekarz mi powiedział że wystarczy że przekroczy 2,0 i zwiększamy dawkę euthyroxTeż tak właśnie pomyślałam . Ogólnie kiedyś leczyłam się na niedoczynność tarczycy.. po 6 latach wszystko się unormowało i ogólnie leków nie biorę już z 5-6 lat .. a TSH kontroluje 2 razy w roku . W czerwcu robiłam badania i były w normie . Możliwe , że lekarz włączy leki .