reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Hej dziewczyny. Przyszły wyniki .. chyba nie jest aż tak źle ..

Załączniki

• Screenshot_20240829-081916~2.png
    Screenshot_20240829-081916~2.png
    32,4 KB · Wyświetleń: 94
  • Screenshot_20240829-081939~3.png
    Screenshot_20240829-081939~3.png
    41,2 KB · Wyświetleń: 96
  • Screenshot_20240829-081939~2.png
    Screenshot_20240829-081939~2.png
    47,2 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Nie wiem czy TSH nie jest trochę za wysokie, jak możesz to podeślij wyniki lekarzowi
Też tak właśnie pomyślałam . Ogólnie kiedyś leczyłam się na niedoczynność tarczycy.. po 6 latach wszystko się unormowało i ogólnie leków nie biorę już z 5-6 lat .. a TSH kontroluje 2 razy w roku . W czerwcu robiłam badania i były w normie . Możliwe , że lekarz włączy leki .

Też tak właśnie pomyślałam . Ogólnie kiedyś leczyłam się na niedoczynność tarczycy.. po 6 latach wszystko się unormowało i ogólnie leków nie biorę już z 5-6 lat .. a TSH kontroluje 2 razy w roku . W czerwcu robiłam badania i były w normie . Możliwe , że lekarz włączy leki .
ja też mam niedoczynność teraz mi spadło do 1,7 ale właśnie lekarz mi powiedział że wystarczy że przekroczy 2,0 i zwiększamy dawkę euthyrox

Cześć dziewczyny ☺️ Jestem po 3 poronieniach… obecnie jestem w ciąży (wg ostatniej miesiączki 5t 4d). Przyjmuję zastrzyki neoparin i duphaston. Oczywiście już schodki… lekarz mi powiedział, że USG wygląda na 5t2d.. ale dla mnie, po moich doświadczeniach, ten pęcherzyk (0,61cm) jest za mały nawet jak na 5t2d… myślicie że coś z tego może być? Kazał mi przyjść za tydzień, żeby zobaczyć czy prawidłowo rośnie… dzisiaj byłam na becie, w sobotę powtórka z rozrywki 🥹

Załączniki

• IMG_7221.jpeg
    IMG_7221.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 42
Ja też mam niedoczynność. Miałam wynik 3,6 rok przed ciążą. Włączyłam leki i miesiąc przed zajściem byłam u endo już z wynikiem 1.9. Teraz w ciąży robiłam badania i wynik 1.19 😁

reklama
Ja też jestem po wizycie i mamy 7tydzień wg USG, zarodek mierzy prawie 1cm i pięknie bije serduszko 😊 niewiadomo skąd wystąpiło wcześniej krwawienie/plamienie bo p. Dr nie widziala w obrazie USG żadnego krwiaka, ale powiedziała że tak się może zdarzyć. Na chwilę można odetchnac z ulgą 😊

Do góry