kolor nadzieji
Fanka BB :)
mi przy tsh 2,4 gin wprowadził euthyrox 12,5. A tak to wyniki masz ladneHej dziewczyny. Przyszły wyniki .. chyba nie jest aż tak źle ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi przy tsh 2,4 gin wprowadził euthyrox 12,5. A tak to wyniki masz ladneHej dziewczyny. Przyszły wyniki .. chyba nie jest aż tak źle ..
Czekamy razem z Tobą. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządkuwczoraj bylam u lekarza i powiedział że jeszcze nie mozna wykluczyc pozamacicznej. kazdy lekarz mowi co innego. dzisiaj juz dostałam dla mnie to normalna miesiaczka, bylam tez na becie i czekam na wyniki
dzisiaj dostałam okres, i beta zaczela spadac bo rano robilam i jest przyrost tylko o 16% wiec za pare dni powinna jeszcze bardziej spaść.Czekamy razem z Tobą. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku
dzisiaj dostałam okres, i beta zaczela spadac bo rano robilam i jest przyrost tylko o 16% wiec za pare dni powinna jeszcze bardziej spaść.
powodzenia dziewczyny
wiem, będę robić betęU mnie w CP były przyrosty nawet 1-3% nadal to przyrosty a nie spadek. Także kontroluj
Jak tam dzisiaj ?tak, pisałam o tym przy okazji pierwszego posta. ciąża potwierdzona 24.08 na USG, pęcherzyk w macicy, 0.59cm
Ja na szczęście nie mam zgagi. Dzisiaj przyszła mi ochota na kebaba zobaczymy czy go ruszę , bo nie jem mięsa od jakiegoś czasuDziewczyny czy Was też męczy zgaga? ja dziś co zjem to masakra
Mnie zgaga zaczęła męczyć od samego początku, polecam ciepłą wodę z imbirem ewentualnie ginekolog dał mi prevomit, jest on bez recepty dla kobiet w ciążyDziewczyny czy Was też męczy zgaga? ja dziś co zjem to masakra