reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

reklama
Ja właśnie mając na uwadze swoje zapędy do paniki i fakt, że to pierwsza ciąża a też mam 36 lat, uznałam że zacznę od Panoramy 😂 ale teraz troszkę spokojniejsza idę na prenatalne, więc nie żałuję że się zdecydowałam :) no i już wiem że będzie chłopak :)
Dziewczyny, też mam 36 lat i to moja pierwsza ciąża 😃

Na 07.04 :) wiec ja już jestem 11+2 ☺️ jak się czujesz ? Masz jakieś przeczucie kogo nosisz w brzuszku ?
Szczerze to poza obecnie lekkim bolem piersi nic mi nie dolega 🙈 może jestem odrobinę bardziej senna. Wcześniej miałam mdłości ale to dosłownie przez tydzień, teraz nic 🙈 mam nadzieję, że to dobrze. No i w związku z tym brakiem dolegliwości jakoś myślę, że może być chłopiec 😁

Prenatalne mam dopiero 9 października, a w przyszły poniedziałek idę na pobieranie krwi do Sanco. Już zaczynam się stresować.
Przy okazji prenatalnych to idziecie lub już byłyście na tym badaniu z partnerami? Zastanawiam się nad zabraniem męża.
Mój mąż nie jeździ ze mną na wizytę bo musi zostać z pozostałą dwójką w domu.

Ja mojemu niby powiedziałam żeby ze mną poszedł, ale zaczynam się wahać 😀
Pierwsze usg prenatalne zawsze jest już przez powłoki brzuszne?
Ja miałam przez brzuch i dopochwo bo lekarza czegoś nie mogę zmierzyć przez brzuch. Ale zawsze zaczyna przez brzuch.
Szczerze to poza obecnie lekkim bolem piersi nic mi nie dolega 🙈 może jestem odrobinę bardziej senna. Wcześniej miałam mdłości ale to dosłownie przez tydzień, teraz nic 🙈 mam nadzieję, że to dobrze. No i w związku z tym brakiem dolegliwości jakoś myślę, że może być chłopiec 😁
Kochana ja z córką neo miałam praktycznego zaduch objawów poza burakiem miesiączki, z synem już cała plejada objawów.

Też jestem w pierwszej ciąży i jestem na podobnym etapie bo 9+5 😊

reklama
Do góry