Kamila Ksu
Fanka BB :)
jaki masz model z ciekawości?detektor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaki masz model z ciekawości?detektor
wiecie ja do chudych nie należę i kiedyś to był początek 2021 mieliśmy gości i była mała dziewczynka może z 6lat miała wtedy... My po staraniach, leczenie w klinice niepłodności a ona do mnie "ciocia a ty jestem w ciąży? " a widziałam, że szykuje się do takiego pytania bo obserwowała mój brzuch...Wiesz co czasem mimo wychowania i tłumaczenia dziecko zada niewygodne pytanie bo nie widzi w nim nic złego. 7 latek nie ogarnia jeszcze, jakby miała 12 czy więcej lat to byłoby mega niefajne...
Wiem, że ten temat jest dla Was mega ciężki, i nie dziwię się że takie pytania sprawiają ból...
raczej nie, bo zeby czuć codzień rozciągnie i wszystko a teraz nic 4 dzień. No i inne sprawy tez w normie jak bez ciąży nagle… poza ttm charakterystyczne cienie brązowe pod oczami jak w poprzednim obumarciu- wypisane na twarzy. Etap tez podobny.Cześć Dziewczyny,
U mnie znacznie lepiej, mdłości mniejsze i trochę więcej energii.
Młody ma zapalenie oskrzeli, myślałam, że już będzie mniej chorował, bo to 3 rok w przedszkolu..
Ja lękami witaminy, plukam nos i jakoś sobie radzę.
Wizytę mam dopiero 26.09., a prenatalne 9.10. wieczność..
może to już ten etap, że ustępują objawy? Musi być dobrze, trzymamy kciuki
Ja jestem zaDziewczyny co z prywatnym wątkiem? Wydaje mi się ze można by już o tym myśleć
pracowałam w aptece i chyba najwirkszabeszczelnoscią było jak obca baba do mojej koleżanki po nowotworze jajnika i usunieciu wszystkiego powiedziała "gratuluję misiaczka". A kolezanka taka zmieszana, że ona nie jest w ciąży... Później płakała w łazience...Wiesz co czasem mimo wychowania i tłumaczenia dziecko zada niewygodne pytanie bo nie widzi w nim nic złego. 7 latek nie ogarnia jeszcze, jakby miała 12 czy więcej lat to byłoby mega niefajne...
Wiem, że ten temat jest dla Was mega ciężki, i nie dziwię się że takie pytania sprawiają ból...
mieliśmy sytuację, że bliscy znajomi byli już 3 lata po ślubie i nie mieli dzieci,ale ja wiedziałam, że się starają i powiedziałam moim dzieciom, że ciocia i wujek chcą mieć dzieci, ale nie jest to takie łatwe i nie wszysytkim wychodzi od razu. Nigdy nie zadali krępujących pytań. Wydaje mi się, że bardziej upierdliwe są "ciotki" i inne starsze kobiety z rodziny.Wiesz co czasem mimo wychowania i tłumaczenia dziecko zada niewygodne pytanie bo nie widzi w nim nic złego. 7 latek nie ogarnia jeszcze, jakby miała 12 czy więcej lat to byłoby mega niefajne...
Ludzie nie mają taktupracowałam w aptece i chyba najwirkszabeszczelnoscią było jak obca baba do mojej koleżanki po nowotworze jajnika i usunieciu wszystkiego powiedziała "gratuluję misiaczka". A kolezanka taka zmieszana, że ona nie jest w ciąży... Później płakała w łazience...
Jak obca baba może tak powiedzieć do obcej kobiety...
Dwie na noc jedna rano, wyjście z domu to katorga, ponoć ciąża nie choroba a ja w grypę sie tak źle nie czułam jak w 1 trymestrze . Modle się że jak przekroczę magiczny 12 tydzień to przejdzieA ile bierzesz tabletek? Mi powiedziała, że jak te dwie na noc będzie mało to brać jedną rano a jak nie pomoże to jest w ciągu dnia 4
a jesz już cokolwiek? Najgorsze masz chyba za sobą?Któraś mi wczoraj polecała elektrolity orsalit dla dorosłych i dziś kupiłam i porównałam skład z tymi z plusza i w sumie plusz ma więcej tych minerałów