reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was ma krwiaka i moze ma zdjęcie usg jak to wyglada na usg ?

Naczytałam się na temat tego mojego potencjalnego drugiego pęcherzyka ale takie nieregularne kształty i podobny wygląd przybierają właśnie krwiaki. Zastanawiam się czy to moze nie to skoro lekarz tez kazał mi brać tyle tych hormonów. Myśle tylko czemu mi nie powiedział ze to moze być krwiak. Chyba nie sadził ze bardziej zestresuje mnie ciąża mnoga niż krwiak.
Tak ja mam krwiaka, niestety jest przyklejony do pęcherzyka i jest rozwarstwienie kosmówki. Biorę leki zamartwiam się bo lekarka to nie dawała mi nadzieji

Dziewczyny czy któraś z Was ma krwiaka i moze ma zdjęcie usg jak to wyglada na usg ?

Naczytałam się na temat tego mojego potencjalnego drugiego pęcherzyka ale takie nieregularne kształty i podobny wygląd przybierają właśnie krwiaki. Zastanawiam się czy to moze nie to skoro lekarz tez kazał mi brać tyle tych hormonów. Myśle tylko czemu mi nie powiedział ze to moze być krwiak. Chyba nie sadził ze bardziej zestresuje mnie ciąża mnoga niż krwiak.

Hej dziewczyny, trochę mnie tu nie było ale mój dziadek zmarł w piątek i wczoraj był pogrzeb. Było sporo emocji i mam nadzieje ze z dzieckiem wszystko ok. Jutro mam wizytę kontrolna na której maja zalozyc kartę ciazy.
Stresuje się ale mam nadzieje ze ten stres mi nie zaszkodził i będzie wszystko dobrze. Trzymajcie kciuki jutro ;)

A czy są tu w ogóle dziewczyny które maja skąpe objawy bo ja poza jakimiś lekkimi Mdłościami czasem i sennością to nic… aż się martwię ze tak lekko bez wymiotów itp jak Was czytam tutaj

A czy są tu w ogóle dziewczyny które maja skąpe objawy bo ja poza jakimiś lekkimi Mdłościami czasem i sennością to nic… aż się martwię ze tak lekko bez wymiotów itp jak Was czytam tutaj
Ja mialam w obu zdrowych ciążach tylko wielki, twardy biust, zatkany nos i wielki apetyt. Zero mdłości, boli kręgosłupa czy innych, cxulamxsie rewelacyjnie od początku do końca.

Hej. :)
Jestem już po zabiegu. W ogole wczoraj od 16 do 21 rodziłam wszelkie tkanki ciążowe, zaklinowały się w szyjce, czułam to palcem, ale nie chciały wyjść, mialam takie skurcze, że myslalam, że padnę, w końcu, jakimś cudem, udało mi się to wypchnąć, dzis byłam w szpitalu, sporo endometrium zostało, więc dlugo bym jeszcze krwawiła. Pani dr wylyzeczkowala wszystko z trzech powodów, chciała wysłać dla pewności na histopatologie, by wykluczyć zaśniad lub coś tam, chciała usunąć polipy, które mam w macicy, a przy okazji znalazła jeszcze jednego w szyjce, oraz fhciala oczyścić macice, abym już nie krwawiła, a dzis wciąż lalocsie sporo. Finalnie anestezjolog przekonała mnie do środków nasennych, a najlepsze, że urwał mi się film, zanim je podała, mowila, że najpierw uspokajające, a zaraz będzie dawac nasenne, jeszcze mi ich nie podano, a ja już odleciałam. Spalam z godzinę, można na mnienleki działają. 🙈 teraz prawie nie krwawie i nic mnie już nie boli, ale jestem potwornie zmęczona, kreci mi się w głowie I nie mogę utrzymać się na nogach. Jestem już w domu, w drodze opierdzielilam zestaw z KFC, bylam taka głodna. I zaraz chyba zasnę. Takze dobrze nocki wszystkim. :) wybaczcie literówki, ledwo na oczy widzę.

reklama
Hej dziewczyny, trochę mnie tu nie było ale mój dziadek zmarł w piątek i wczoraj był pogrzeb. Było sporo emocji i mam nadzieje ze z dzieckiem wszystko ok. Jutro mam wizytę kontrolna na której maja zalozyc kartę ciazy.
Stresuje się ale mam nadzieje ze ten stres mi nie zaszkodził i będzie wszystko dobrze. Trzymajcie kciuki jutro ;)
Bardzo mi przykro, u nas tak było na koniec 2020 roku, poczatek ciąży i ten nieszczęsny covid 😔
U mnie lekkie mdłości, ostatnio z rana wymioty, ale poza tym nic.

Do góry