Tralalala25
Fanka BB :)
u mnie to samopotwierdzam. Ja w pierwsze ciąży też nie wiedziałam co to mdłości i była dziewczynka nie ma reguły.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie to samopotwierdzam. Ja w pierwsze ciąży też nie wiedziałam co to mdłości i była dziewczynka nie ma reguły.
super. A który to tydzień?Hejka dziewczyny. Zaczynają ustępować mi mdłości zmniejszyłam dawkę tabletek. Tak z dnia na dzień jest lepiej i zaczynam się zastanawiać czy to już czas, żeby odpuściło czy coś się dzieje... w czwartek wizyta
10+2super. A który to tydzień?
to by się zgadzało ze wzrostem bety. Apogeum jest chyba ok 9 tygodnia. Ja jestem właśnie w 9 i odliczam do tego 12 tyg….
Mam to samo. Dosłownie mdłości i senność mnie wykańczają. Dzisiaj w ogóle zaczął boleć mnie turbo brzuch, tak jak na okres. Wpadłam w panike bo nie ustępował i poszłam na szybką wizyte do Medicoveru tak żeby sprawdzić czy wszystko dobrze, na szczęście maluszek to straszny wiercipięta, non stop kopie nogami, serduszko pięknie bije a ja po prostu muszę się zrelaksować i brać więcej magnezu mega najadłam się strachu ale najważniejsze ze jestto by się zgadzało ze wzrostem bety. Apogeum jest chyba ok 9 tygodnia. Ja jestem właśnie w 9 i odliczam do tego 12 tyg….
super! Ja też bym najchętniej jeszcze poszła przed nifty spr USG mimo że w zeszła środę było wszystko ok. Boje się co gdyby ciąża obumarła przed nifty.Mam to samo. Dosłownie mdłości i senność mnie wykańczają. Dzisiaj w ogóle zaczął boleć mnie turbo brzuch, tak jak na okres. Wpadłam w panike bo nie ustępował i poszłam na szybką wizyte do Medicoveru tak żeby sprawdzić czy wszystko dobrze, na szczęście maluszek to straszny wiercipięta, non stop kopie nogami, serduszko pięknie bije a ja po prostu muszę się zrelaksować i brać więcej magnezu mega najadłam się strachu ale najważniejsze ze jest