reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Jak wam mija niedziela? U mnie trochę rozciągania odczuwalnego dziś więcej. Ale to chyba dobrze ;)
ja jak zwykle objawów zero ale wczoraj byłam kupić nową bieliznę i jest taaakaaa ulga. Moje stare biustonosze były już znacząco za małe.

Ja dziś cały czas w jacuzii w ogrodzie, upał u nas straszny. Az żal że w przyszłym tyg pogoda się skiepsci.

Później ogarnę dom i jadę popływać na basen ☺️

reklama
Jak wam mija niedziela? U mnie trochę rozciągania odczuwalnego dziś więcej. Ale to chyba dobrze ;)
Ja mam dzisiaj zły dzień... w sensie nic złego mi się nie dzieje, ale hormony i zmęczenie dają znać o sobie i mam ciągle fochy o wszystko. Widzę to, wkurzam się, wyzywam na mezu za byle głupotę i zaraz chce mi się płakać bo wiem że beznadziejnie się zachowałam. Zjadłam tabliczkę czekolady z tej bezsilności 😭

ja jak zwykle objawów zero ale wczoraj byłam kupić nową bieliznę i jest taaakaaa ulga. Moje stare biustonosze były już znacząco za małe.

Ja dziś cały czas w jacuzii w ogrodzie, upał u nas straszny. Az żal że w przyszłym tyg pogoda się skiepsci.

Zazdroszczę, ja chyba w tej ciąży wszystkie możliwe objawy, na nic nie mam chęci ani siły

Zazdroszczę, ja chyba w tej ciąży wszystkie możliwe objawy, na nic nie mam chęci ani siły
nie wiem... Ja mam 4 stracone ciążę i w żadnej nie miałam objawów. Obawiam się że to też kiepsko wrozy mimo że jutro zaczynam 11 tydzień i na USG wszystko ok.

Ale biust bardzo mnie boli, bardzo się zmienił i wygląda ciazowo ☺️ tego się trzymam.

I poprostu myśli że jestem szczęściara która pierwszy trymestr przechodzi jakby nic się nie działo 🫣😂

nie wiem... Ja mam 4 stracone ciążę i w żadnej nie miałam objawów. Obawiam się że to też kiepsko wrozy mimo że jutro zaczynam 11 tydzień i na USG wszystko ok.

Ale biust bardzo mnie boli, bardzo się zmienił i wygląda ciazowo ☺️ tego się trzymam.

I poprostu myśli że jestem szczęściara która pierwszy trymestr przechodzi jakby nic się nie działo 🫣😂
Tak wiem, zależy jak na to patrzeć, rozumiem. Trzeba wierzyć, że wszystko jest i będzie dobrze:) a brak objawów to tylko i wyłącznie dodatkowy pozytyw w tej ciąży:)

My właśnie wczoraj schowaliśmy już jacuzzi na zime. Ale głównie dlatego ze moja gin trochę odradzała mi siedzenie w nim bo zawsze po sezonie letnim miałam jakieś zakażenia przez ilość chloru wiec oficjalnie przechodzimy w tryb jesienny ☺️
Ja czuje ze też juz powoli przechodzą mi mdłości. Przedpołudniem mega cierpiałam ale potem wszystko przeszło 🙄
A co do piersi to w piątek dziewczyny się śmiały ze najpierw wchodzi mój biust a dopiero potem ja 🤭
Trzymajmy się wersji ze właśnie tak ma być 😍

My właśnie wczoraj schowaliśmy już jacuzzi na zime. Ale głównie dlatego ze moja gin trochę odradzała mi siedzenie w nim bo zawsze po sezonie letnim miałam jakieś zakażenia przez ilość chloru wiec oficjalnie przechodzimy w tryb jesienny ☺️
Ja czuje ze też juz powoli przechodzą mi mdłości. Przedpołudniem mega cierpiałam ale potem wszystko przeszło 🙄
A co do piersi to w piątek dziewczyny się śmiały ze najpierw wchodzi mój biust a dopiero potem ja 🤭
Trzymajmy się wersji ze właśnie tak ma być 😍
mnie koleżanka zapytała gdzie zrobiłam piersi i dlaczego jej nie powiedziałam 😂😂😂 oczywiście nie wiedziała o ciąży.

Ale fakt moje cycki wyglądają jak sztuczne, sylikonowe. Na każdym zdjęciu jest mój biust a reszta gdzies w tyle. 😂 jest to dla mnie nowość po niewielkim biuście jaki mam.
Wczoraj oficjalnie kupiłam stanik 75D.

Ja wkładam tampon przez jacuzii. Ale ja raczej nie mam problemów z infekcjami. Ale.pewnoe wkrótce włączę tryb jesieniary ☺️☺️

reklama
mnie koleżanka zapytała gdzie zrobiłam piersi i dlaczego jej nie powiedziałam 😂😂😂 oczywiście nie wiedziała o ciąży.

Ale fakt moje cycki wyglądają jak sztuczne, sylikonowe. Na każdym zdjęciu jest mój biust a reszta gdzies w tyle. 😂 jest to dla mnie nowość po niewielkim biuście jaki mam.
Wczoraj oficjalnie kupiłam stanik 75D.

Ja wkładam tampon przez jacuzii. Ale ja raczej nie mam problemów z infekcjami. Ale.pewnoe wkrótce włączę tryb jesieniary ☺️☺️
u mnie wie tylko jedna przyjaciółka której tez nie chciałam mówić ale byłyśmy na śniadaniu w biurze w kuchni i zrobiło mi się niedobrze na widok jej owsianki ze śliwkami. Cała zbladłam a ona spytała : jesteś w ciąży? A ja : NIE. A potem zaczęłam się śmiać. Marna ze mnie kłamczucha.
Ale nikt poza nią. Nawet jej facet nie wie.
Ja się wstrzymuje ze wszystkimi zakupami do Sanco. Mój mąż mówi ze cały nasz świat się teraz kręci wokół tego badania.
Musimy wytrzymać kochana ❤️

Do góry