Mirabelove
Fanka BB :)
Wiesz co, myśle ze każdej z nas tu zależy po prostu na tym żebyś myślała o swoim zdrowiu też. Pogadaj z lekarzem co on uważa o tym ale tak konkretnie. Teraz po fali zgonów ciężarnych pewnie podejdą do tego poważniej. Ja miałam taką sytuacje, że już było wiadomo że malutka nie przeżyje następnych dni a nikt nie chciał mi pomóc bo to było tuż po wyroku TKWspolczuje straty na takim etapie, to musiało być straszne.
Podchodzę do tego tak, że organizm powinien sam usunąć ciążę. Teraz praktykuje się natychmiastowe tabletki lub łyżeczkowania, ale to głównie dlatego, że kobiety chcą mieć to za sobą. Ja w ogole tak do trgo nie podchodzę. Czekam, jakbym czekała na okres, w ogole nie przeżywam tego jako straty, od początku wiedziałam, że nic z tego nie będzie i nie uważałam, że jestem w ciąży. Wiec wizyta w szpitalu wydaje mi się czymś abstrakcyjnym i nienaturalnym. No nie wiem, chciałabym poczekać i dać szansę naturze, tak jest najlepiej dla mnie.
Żadnego skierowania do szpitala mimo znajomości, miałam sobie czekać nie wiadomo na co. Dopiero, czystym przypadkiem trafiłam na moją obecną gin i ona pokierowała mnie gdzie trzeba było. Wiem ze dzieci są ważne ale pamiętajcie że nasze życie jest równie ważne