Bez sensu, idź zrób normalnie beta HCG.Ten tekst który wstawiłam jest z krwi. Popieram krem i kropla do testu i wyszły mi te dwie kreski
reklama
cudownie! Ja jutro. 8+4.Jestem po wizycie! Mamy 2,2 cm człowieka. Wg USG 8+3 więc ideolo. Serce bije 150! Nigdy nie byłam na tym etapie. Mała kijanka powoli wygląda jak człowiek. Widziałam główkę i coś co wyglądało jak nóżki i rączki. Za 2 tyg mogę robic nifty i nogę już umówić się na prenatalne.
Gratuluję, który to tydzień?Ja po pierwszej wizycie, był zarodek z serduszkiem
Marta, trzymam kciuki
powerpuff
Moderator
Co by nie było, niech będzie zdrowe to jest dla mnie najważniejsze. Jak dla każdej z nas chociaż dzisiaj dopadła mnie jakas panika przed wizja 3 dziecka i mały dołek, ale chyba @MadziaK83 pisala ze tez dzisiaj gorzej z nastrojemok to wg ramzi wychodzi Ci chłopak z tego co ogarnęłam tą metodę ale wiadoma na tym etapie loteria.
Zobaczysz ze czas szybko minie. Dzisiaj środa, czyli już w sumie prawie koniec tygodnia, ani się obejrzysz a będzie wtorek ;pGratulacje, ja do wtorku muszę czekać
A Ty jesteś z Podkarpacia? Ja chodzę do Pro Familii w Rzeszowie ;PGratulacje USG wygląda jak moje nie chodzimy do tego samego lekarza? ja też kolejną wizytę mam na prenatalnych 19 września dopiero
powerpuff
Moderator
Wspaniale cieszę się razem z TobąJestem po wizycie! Mamy 2,2 cm człowieka. Wg USG 8+3 więc ideolo. Serce bije 150! Nigdy nie byłam na tym etapie. Mała kijanka powoli wygląda jak człowiek. Widziałam główkę i coś co wyglądało jak nóżki i rączki. Za 2 tyg mogę robic nifty i nogę już umówić się na prenatalne.
Bobry
Fanka BB :)
Dzisiaj 6+4Gratuluję, który to tydzień?
Będzie_dobrze
A to nie, pomyliłam, myślałam, że jesteś z Warszawy aparat USG pewnie ten samCo by nie było, niech będzie zdrowe to jest dla mnie najważniejsze. Jak dla każdej z nas chociaż dzisiaj dopadła mnie jakas panika przed wizja 3 dziecka i mały dołek, ale chyba @MadziaK83 pisala ze tez dzisiaj gorzej z nastrojem
Zobaczysz ze czas szybko minie. Dzisiaj środa, czyli już w sumie prawie koniec tygodnia, ani się obejrzysz a będzie wtorek ;p
A Ty jesteś z Podkarpacia? Ja chodzę do Pro Familii w Rzeszowie ;P
anchela
Dziewczyny a po co ten lekarz dał mi ten duphaston i luteinę bo nie bardzo kumam po co to. Możecie mi wytłumaczyć po co to sie bierze ? W jakim celu?
Powiedział tylko „obloze Panią hormonami i proszę sie nie stresować” ale po co w sumie ?
Powiedział tylko „obloze Panią hormonami i proszę sie nie stresować” ale po co w sumie ?
Marta_322332
to jest progesteron. Dobrze brać podtrzymuje ciążę w razie niedoborów. Ja również biorę. Nie zaszkodzi.Dziewczyny a po co ten lekarz dał mi ten duphaston i luteinę bo nie bardzo kumam po co to. Możecie mi wytłumaczyć po co to sie bierze ? W jakim celu?
reklama
U mnie drugi dzień w miarę bo mdłości trochę ustąpiły, ale to pewnie za sprawą tabletek, które sobie eksperymentalnie kupiłam bo krople nie działały.Dalej wstręt do jedzenia i zauważyłam powiększający się wstręt do słodkiego.Ten smak jest wyolbrzymiony przez moje kubki smakowe, które ogólnie jakoś wariują i są zniekształcone.troche to wygląda jak po covidzie Mam nadzieję,że wstręt do słodkiego utrzyma się do końca ciąży . Generalnie zaczęłam trochę więcej jeść to się cieszę,że nie głoduję tak jak parę dni temu.Wieczorem męczył mnie tylko straszny ból brzucha przez wzdęcia.Wywaliło bebzol i taki skuty.Nie lubię tego a często tak mam.Czekam na piątkową wizytę.Fajnie by było gdyby lekarz dał mi skierowanie na USG przed prenatalnym bo jednak troszkę się martwię,że nie słyszałam jeszcze serduszka mojej małej fasolki