reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Hej miał ktoś tak że 2 testy wyszły blade kreski? Po 4 dniach niedziela wyszła już super fajna kreska widoczna , a w poniedziałek nic nie ma . Nie wiem o co chodzi czy to ciąża czy nie? Czy ma to znaczenie, że No dzisiejszy test zrobiłam o 9 po wypiciu kawy i nie z pierwszego moczu ? Może zależy czy dostaniemy świeższe testy czy leżą one dość długo . Nie wiem co mam już myśleć
Jeżeli nie z pierwszego, to stężenie bety mogło być za małe, powtórz jutro z porannego lub zrób betę w labo

reklama
Tzn może źle napisalm ze tam nic nie ma . Jest ale bardzo blada kreska cień cienia dosłownie
no to tak jak mowilam: albo test o mniejszej czulosci albo rozwodniony mocz albo beta spada, najlepiej zrobic badania krwi i bedziesz wiedziala jaka jest sytuacja, bo stopien wybarwiania testow nie jest metoda diagnostyczna

Mało się udzielam ale podczytuje was, Dzisiaj śniło mi się, że poroniłam... I moja mama jeszcze mnie wyzywała, że to moja wina... Obudziłam się cała spocona, znerwicowana i od razu poleciałam do łazienki... Jutro wizyta i może dlatego te nerwy. Dziś 5+5
ja się w tej ciąży wszystkim stresuje, w pierwszej tak nie miałam a teraz wszystko jest źródłem stresu. Aż dziwnie …

ja się w tej ciąży wszystkim stresuje, w pierwszej tak nie miałam a teraz wszystko jest źródłem stresu. Aż dziwnie …
ja mam wręcz odwrotnie i aż mam wyrzuty sumienia. Teraz to na spokoju ale czasem nachodzą mnie myśli, co będzie jak urodzi się chore? Mamy pięknego, zdrowego synka, jesteśmy szczęśliwi a jak to wszystko pęknie jak bańka mydlana bo dzieciątko będzie chore... No i dzisiaj ten sen... Myślę, że nie da się tak w pełni na luzie podchodzić do ciąży

ja mam wręcz odwrotnie i aż mam wyrzuty sumienia. Teraz to na spokoju ale czasem nachodzą mnie myśli, co będzie jak urodzi się chore? Mamy pięknego, zdrowego synka, jesteśmy szczęśliwi a jak to wszystko pęknie jak bańka mydlana bo dzieciątko będzie chore... No i dzisiaj ten sen... Myślę, że nie da się tak w pełni na luzie podchodzić do ciąży
możliwe, ja ogólnie w miarę sobie radziłam ze stresem dopóki nie poszłam na wizytę pierwsza i się okazało ze jeszcze nic nie ma. Od tej pory cały czas się stresuje, wszystko mnie martwi. Gdybym wiedziała ze ciąża może być młodsza poszłabym na wizytę później bo tak to sobie tylko dołożyłam. Teraz się stresuje wizyta która mam w środę i to do tego stopnia ze zastanawiam się czy w ogóle na nią iść … i tak cały czas, coś mnie nakręca i nie mogę tego zatrzymać

Dzień dobry w nowym tygodniu! Jaką macie pogodę? U nas trochę pochmurno, trochę słońce się przebija, wiatr chłodny, ale w końcu można pooddychać 🙂
Nie wiem co bym zjadła, na nic nie mam większej chęci i w pracy wjechała pizzerka z pieczarkami a na potem zupka chińska 🤣 miałam ich nie jeść, ale może akurat tego mi dziś trzeba 🤔 a z domu wzięłam jogurt pitny i pomidory 🤣 najwyżej będą na jutro albo środę, jeszcze się waham czy jutro do 12 popracować czy zrobić sobie wolne i przed wizytą zajść do optyka 🙂

reklama
Dzień dobry w nowym tygodniu! Jaką macie pogodę? U nas trochę pochmurno, trochę słońce się przebija, wiatr chłodny, ale w końcu można pooddychać 🙂
Nie wiem co bym zjadła, na nic nie mam większej chęci i w pracy wjechała pizzerka z pieczarkami a na potem zupka chińska 🤣 miałam ich nie jeść, ale może akurat tego mi dziś trzeba 🤔 a z domu wzięłam jogurt pitny i pomidory 🤣 najwyżej będą na jutro albo środę, jeszcze się waham czy jutro do 12 popracować czy zrobić sobie wolne i przed wizytą zajść do optyka 🙂
u mnie tez na szczescie pochmurno, a nawet troche chlodno. Ja mam plan przez najblizszy tydzien zapchac sie salatka z serem feta, zeby w Grecji nie zalowac, ze tam nie moge zjesc, bo juz bede jej miala dosyc 😂😂

Do góry