wspolczuje. Mdłości musza być czymś strasznym. W pierwszej iazy mialam lekkie, jak czułam się głodna, więc jadłam non stop, ale w drugiej i teraz w ogole ich nie mam. W sumie jedynie zmęczenie i spadki ciśnienia mi dokuczają. Wiec leze jak zwłoki, jeszcze 2 tygodnie i wrócę do żywych.To ja się muszę zmuszać żeby cokolwiek zjeść i tak do 15 jest mega źle i ciężko bo co zjem to walczę żeby nie oddać. Za to na wieczór nadrabiam bo udaje się coś normalnie zjeść . A od rana
reklama
Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
Oooo z ciśnieniem też mam przebojewspolczuje. Mdłości musza być czymś strasznym. W pierwszej iazy mialam lekkie, jak czułam się głodna, więc jadłam non stop, ale w drugiej i teraz w ogole ich nie mam. W sumie jedynie zmęczenie i spadki ciśnienia mi dokuczają. Wiec leze jak zwłoki, jeszcze 2 tygodnie i wrócę do żywych.
Tralalala25
u mnie tez dzisiaj nic sie nie utrzymalo, bylismy w knajpce na takim pysznym sniadaniu, ale nawet 10 min w brzuchu nie wytrzymalo, jedyne co zostaje to sok jablkowy xdChciałabym ale ani jajko ani kawa nie wchodzi
Czescjaksiemasz
ja mam tasiemca zamiast dziecka, on mówi tylko "jesc, jesc, jesc!!!!".
Majorkaaaa
My się dziś na leniucha obżarliśmy kfc dopycham malinami z urodzin i chętnie bym się położyła.
Ps. Niestety nie wiem czy prezent się spodobał, bo wszystkie były stawiane na stoliku (impreza w sali zabaw...), a potem mama młodego zniosła je do samochodu
Ps. Niestety nie wiem czy prezent się spodobał, bo wszystkie były stawiane na stoliku (impreza w sali zabaw...), a potem mama młodego zniosła je do samochodu
Stokrotkaaaa
Cześć dziewczyny ja dzisiaj też jakaś nieprzytomna jestem, zawroty głowy, ciągły
Stokrotkaaaa
Wiadomość mi się urwała chciałam napisać, że ciągły głód i mdłości, które pojawiają sie popołudniu i na wieczór.Ta pogoda chyba dodatkowo nie działa na mnie pozytywnie
Aleksandraan
Cześć dziewczyny, ja się ostatnio mało udzielam, bo mam z dziećmi długi weekend u moich rodziców. Dzisiaj miały spotkanie z moją prababcią, ich pra pra babcią, która ma 94 lata. ale zazdroszczę jej zdrowia, sama sobie spaceruje, myśli samodzielnie, nie pozwala sobie pomóc, ubiera się sama, coś tam koło siebie robi.
Z innej beczki mogę tylko powiedzieć, że non stop się boję, że jednak nic z tej ciąży nie będzie. Nie mam kompletnie żadnych objawów, od kilku dni, nie boli brzuch, piersi nie bolały w ogóle, nawet senność minęła, już nie bywa mi niedobrze. Po prostu okropnie się boję, że jednak ciąża się już nie rozwija. W poniedziałek chciałam się umówić do mojej gin, ale mówiła, że idzie na urlop i mogę przyjechać do szpitala na 12 to mnie przyjmie. A ja tylko siedzę i nie mogę przestać o tym myśleć.
Z innej beczki mogę tylko powiedzieć, że non stop się boję, że jednak nic z tej ciąży nie będzie. Nie mam kompletnie żadnych objawów, od kilku dni, nie boli brzuch, piersi nie bolały w ogóle, nawet senność minęła, już nie bywa mi niedobrze. Po prostu okropnie się boję, że jednak ciąża się już nie rozwija. W poniedziałek chciałam się umówić do mojej gin, ale mówiła, że idzie na urlop i mogę przyjechać do szpitala na 12 to mnie przyjmie. A ja tylko siedzę i nie mogę przestać o tym myśleć.
reklama
Marta_322332
ja bym poszła. Będziesz spokojniejsza. Ale na spokojnie. Ja też nie mam objawów prócz mega wielkich bolących piersi.Cześć dziewczyny, ja się ostatnio mało udzielam, bo mam z dziećmi długi weekend u moich rodziców. Dzisiaj miały spotkanie z moją prababcią, ich pra pra babcią, która ma 94 lata. ale zazdroszczę jej zdrowia, sama sobie spaceruje, myśli samodzielnie, nie pozwala sobie pomóc, ubiera się sama, coś tam koło siebie robi.