reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Też biorę mamadhapremium+. Moja ginekolog mówiła żebym coś brała więc biorę od początku. To ma najbogatszy skład. Mówiła też że może być pregna. Także pewnie w zależności jaki lekarz to inne poleci preparaty 😉

reklama
Też biorę mamadhapremium+. Moja ginekolog mówiła żebym coś brała więc biorę od początku. To ma najbogatszy skład. Mówiła też że może być pregna. Także pewnie w zależności jaki lekarz to inne poleci preparaty 😉
Mi np.lekarz odradzał to dhapremium bo niby jest od 12 tygodnia ciąży,ale to są jakieś brednie bo nawet na opakowaniu jest napisane,że dla kobiet przygotowujących się,w ciąży i karmiących.Jeśli chodzi o mojego lekarza to na wszystko co mówi biorę poprawkę ,ale u mnie w mieście jest tylko jeden dobry tylko że musiałabym płacić 3 stówy za wizytę i ciężko się prywatnie dostać a na nfz bardzo rzadko ma dyżury.Podejrzewam też ,że dlatego tak powiedział bo ta placówka do której chodzę ma współprace z femibion.ostatnio jak byłam to sam mi wcisnął chyba 4 opakowania femibion 2.Ale też uważam,że mamaDHApremium+ jest składowo bardzo dobrze.Ja każdy lek przed zakupem sprawdzam na blogu Pana Tabletki 😁 wtedy mam pewność,że nie kupuję g*wna.Brałam w poprzedniej ciąży,biorę teraz i bardzo sobie chwalę.muszę coś jeszcze o wapniu poczytać bo chce zacząć brać.

Z wapna to polecalabym calperos 1000. Jest lekiem przede wszystkim. Sama go biorę bo muszę ale mój lekarz kazał cały czas brać więc powinien być bezpieczny 😉

Hej, termin mam na 9 kwietnia, ale od kilku dni jestem przeziębiona, a od dwóch dni bolą mnie zatoki i mam straszny katar. Oczywiście według lekarza mam siedzieć w domu ciepło się ubierać i czekać aż przejdzie . Ale boje się że ten katar (już niestety zielony) jakoś źle wpływa na dziecko. Czy wiecie może czy dziecku to może zaszkodzić?

Hej, termin mam na 9 kwietnia, ale od kilku dni jestem przeziębiona, a od dwóch dni bolą mnie zatoki i mam straszny katar. Oczywiście według lekarza mam siedzieć w domu ciepło się ubierać i czekać aż przejdzie . Ale boje się że ten katar (już niestety zielony) jakoś źle wpływa na dziecko. Czy wiecie może czy dziecku to może zaszkodzić?
A bierzesz coś? Inhalacje robisz?

reklama
Do góry