reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
to tylko sny. Trzymam kciuki że będzie wszzystko ok. Ja też jutro wizyta, tylko że u mnie 6+3. Liczę już na serduszko, chociaż nie wiem dokładnie jakieś jakości jest sprzęt w gabinecie, no ale to prywatnie więc nie powinien być najgorszy. O której masz wizytę ?
o 15

Cześć dziewczyny:) ja ostatnio mniej wchodzę na forum. Czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę by upewnić się, że wszystko w porządku. Kiepsko się też czuje, nie wiem czy dolegliwości nie potęguje mi luteina, która biorę 3 razy dziennie. Miłego dnia:)

Hej miał ktoś tak że 2 testy wyszły blade kreski? Po 4 dniach niedziela wyszła już super fajna kreska widoczna , a w poniedziałek nic nie ma . Nie wiem o co chodzi czy to ciąża czy nie? Czy ma to znaczenie, że No dzisiejszy test zrobiłam o 9 po wypiciu kawy i nie z pierwszego moczu ? Może zależy czy dostaniemy świeższe testy czy leżą one dość długo . Nie wiem co mam już myśleć

Hej miał ktoś tak że 2 testy wyszły blade kreski? Po 4 dniach niedziela wyszła już super fajna kreska widoczna , a w poniedziałek nic nie ma . Nie wiem o co chodzi czy to ciąża czy nie? Czy ma to znaczenie, że No dzisiejszy test zrobiłam o 9 po wypiciu kawy i nie z pierwszego moczu ? Może zależy czy dostaniemy świeższe testy czy leżą one dość długo . Nie wiem co mam już myśleć
jeśli wczoraj miałaś wyraźną kreskę, a dzisiaj drugiej kreski nie ma to opcje mogą być takie, że:
a) dzisiaj zrobiłaś test o niższej czułości i jeszcze nie wyłapał stężenia bhcg
b) wyłapałaś ciążę biochemiczną.
Tak czy siak polecam Ci iść zrobić badanie bhcg z krwi i po 48h je powtórzyć, będziesz wtedy wiedziała czy ciąża w ogóle jest i jeśli tak to czy bhcg prawidłowo przyrasta

Mało się udzielam ale podczytuje was, Dzisiaj śniło mi się, że poroniłam... I moja mama jeszcze mnie wyzywała, że to moja wina... Obudziłam się cała spocona, znerwicowana i od razu poleciałam do łazienki... Jutro wizyta i może dlatego te nerwy. Dziś 5+5
ja też kilkukrotnie miałam koszmary o tym, że ronię ciążę lub że atakuje mnie dziki zwierz czego wynikiem też jest poronienie 😞 wiem, że to tylko sny ale mam w sobie ten strach, że to się ziści i że na kolejnym USG dowiem, że nic z tego. Ehh psychika siada 😞

Ja tak miałam, ze 1 dnia wieczorem wyraźna kreska, potem 3 kolejne dni z rana ledwo ledwo prawie niewidoczne kreski. Kup inny test, albo poczekaj pare dni. Najszybciej to zrób betę to będziesz mieć pewność.

reklama
Do góry