reklama
Nie możemy się poprostu gdzieś wynieść, skoro tutaj to taki straszny problem? Trwa to już bardzo długo...Wiadomo co z wątkiem prywatnym?
U nas na razie też nie ma tematu z imieniem. Rok temu jak bylam w ciąży to rozmawialiśmy na ten temat a potem ciąże straciłam więc teraz podchodzimy chyba z dużą dozą rezerwy i czekamy na ten bezpieczny czas żeby poruszać takie tematy. Zresztą nawet tą ciążą się nie chwalimy za bardzo i bardzo mało osób na razie wie nawet jeśli chodzi o te najbliższe. W poniedziałek prenatalne i wtedy chyba już powiemy dzieciom. Może też coś będzie widać na tych badaniach odnośnie właśnie płci.
Kurcze czy któraś z Was ma dziecko pierwszo komunijne w przyszłym roku ? U nas na początku komunia a tu termin porodu na kwecień
Kurcze czy któraś z Was ma dziecko pierwszo komunijne w przyszłym roku ? U nas na początku komunia a tu termin porodu na kwecień
Ja. Ale mój synek idzie indywidualnie i przekładam z 6 maja na wrzesień. Jeśli wszystko będzie ok, to chcę to połączyć ze chrzcinami.U nas na razie też nie ma tematu z imieniem. Rok temu jak bylam w ciąży to rozmawialiśmy na ten temat a potem ciąże straciłam więc teraz podchodzimy chyba z dużą dozą rezerwy i czekamy na ten bezpieczny czas żeby poruszać takie tematy. Zresztą nawet tą ciążą się nie chwalimy za bardzo i bardzo mało osób na razie wie nawet jeśli chodzi o te najbliższe. W poniedziałek prenatalne i wtedy chyba już powiemy dzieciom. Może też coś będzie widać na tych badaniach odnośnie właśnie płci.
angela8901
Fanka BB :)
U nas na razie też nie ma tematu z imieniem. Rok temu jak bylam w ciąży to rozmawialiśmy na ten temat a potem ciąże straciłam więc teraz podchodzimy chyba z dużą dozą rezerwy i czekamy na ten bezpieczny czas żeby poruszać takie tematy. Zresztą nawet tą ciążą się nie chwalimy za bardzo i bardzo mało osób na razie wie nawet jeśli chodzi o te najbliższe. W poniedziałek prenatalne i wtedy chyba już powiemy dzieciom. Może też coś będzie widać na tych badaniach odnośnie właśnie płci.
angela8901
U nas tak samo. Podchodzę z dużą rezerwą do ciąży. Nikt poza mężem nie wie nawet o ciąży,a mojemu dziecku chce jak najpóźniej powiedzieć w razie w,bo wiem że byłaby rozpacz. Cieszę się że w kwietniu nie zdążyliśmy mu powiedzieć
Aaaanna
twoje ciśnienie 140/90? To takie wyższe. Miewasz takie ciśnienia? Warto sobie w domu trochę pomierzyć.Właśnie tętno mialam 105 a cisnienie 140/90 więc w sumie nie tak nisko no moze spokojne dziecko bede miec
reklama
Aaaanna
ja chyba mamchyba bo nie wiem czy nad dopuszcza. Dziecko na religie chodzi ale szkole ma nie w miejscu zamieszkania a z księdzem z naszej parafii mamy źle układy.U nas na razie też nie ma tematu z imieniem. Rok temu jak bylam w ciąży to rozmawialiśmy na ten temat a potem ciąże straciłam więc teraz podchodzimy chyba z dużą dozą rezerwy i czekamy na ten bezpieczny czas żeby poruszać takie tematy. Zresztą nawet tą ciążą się nie chwalimy za bardzo i bardzo mało osób na razie wie nawet jeśli chodzi o te najbliższe. W poniedziałek prenatalne i wtedy chyba już powiemy dzieciom. Może też coś będzie widać na tych badaniach odnośnie właśnie płci.