reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Hej ;) cieszę się ze udało ci się zajść mimo strat ;) ja tez jestem po stracie i również na heparynie. Strasz chyba zostanie do końca ciąży ale z wizyty na wizytę jest trochę lepiej bo mija ten najgorszy okres ;) Jutro mam prenatalne plus pappa i tez się denerwuje nimi 🙈 No ale trzeba wierzyć ze będzie dobrze ❤️ Trzymam za ciebie kciuki ❤️
Dziękuję. Mam nadzieję,że w końcu mi się uda. Mam 25 lat. Mój mąż ma 28. Nie ukrywam ,że już byśmy chcieli mimo młodego wieku. Rodzina jest dla nas bardzo ważna. Mam w nim duże wsparcie. Oboje wierzymy ,że będzie dobrze. Powodzenia na prenatalnych. :)

Dzień dobry dziewczyny, po weekendzie nadrabiam zaległości u was 😀 nie wszystko udało mi się póki co przeczytać ale nurtuje mnie jedno co z tym wątkiem prywatnym? Bo wątek z chętnymi jest ale kto to dalej pociągnie?

Czyli będziemy się wspierać duchowo.
Dziewczyny myślicie, czy mój partner może ze mną na badania jutro iść? Bo chce, a ja nie wiem czy lekarz pozwoli mu wejść. Nie wiem czy to będzie usg już przez brzuch.
Ja miałam badania w piątek (11+1) i Pani doktor mówiła ze mogę na następne wizyty Juz z mężem przychodzić a usg już miałam przez brzuch ;)

Ja dostałam skierowanie na Pappa i Usg. Rozmawiałam ze swoja Panią doktor i mówiła ze oba badania są ważne. Mam je jutro 🙈 z mężem stwierdziliśmy ze jeśli po nich wyszłoby coś niepokojącego to zrobiłby nifty dodatkowo.
U mnie jest tak, ze jak coś wyjdzie nie tak na pappa+usg to NIPT jest za darmo wiec mam taką samą strategie 😁

Czy rośnie Wam już brzuszek ? Ja na przykład czuje takie wypukle w dole brzucha. Pierwszy raz zaszłam tak daleko z maleństwem. Ale wieczorem jakbym miała większy.

reklama
Do góry