Co 4 tygodnie. I tak mialam w każdej ciąży, pod koniec częściej.Dziewczyny co ile macie wizyty?
reklama
KasiaF92
Fanka BB :)
3 tyg ale to ze względu na to ze poprzednia ciaze straciłam i Pani doktor sama tak zaproponowałaDziewczyny co ile macie wizyty?
Odgazowana cola mnie od coli całkiem odrzuciło jak i od kawy. Jednak każdemu co innego podpasujeNa mdłosci polecam kropelki Anaketon i odgazowaną cole. Chyba jestem najstarsza tutaj rocznik 84
Ja mam mega tkliwe piersi, aż bolą, zwłaszcza jak ściągam stanik. Tak mi on przeszkadza, że jak tylko wejdę za drzwi, to pierwsze, co robię, to go zdejmuję a nie powinnam, bo mam spory rozmiar i niebardzo im to służy...ale mam nadzieję, że zaraz minie (7+1tc)Nie. Przeważnie mnie bolą jak wstaje z łóżka. Czuję je jak chodzę, bolą przy dotyku. Ale nie jest to mocny bol.
mnie bolą tak, że nawet jak syn się próbuje przytulić to podskakuję, przy ciąży z nim wcale nie bolały a teraz już od jakiegoś czasu dają się we znaki. Tak samo przy kąpieli jest masakra.Mam do was pytanie, czy któraś z was także ma bardzo mocny ból w piersiach i są tkliwe? Dziś 7+5 tc, w nocy nie dawałam rady się obrócić z boku na bok tak rwały
A ja znowu jak nigdy nie piję gazowanych napoi, tak teraz mogę się napić tylko fantą i cola, zimną i mega zgazowaną, taką najlepiej po wstrząsie za to ukochany sok pomarańczowy powoduje o wodzie nie wspomnę...Odgazowana cola mnie od coli całkiem odrzuciło jak i od kawy. Jednak każdemu co innego podpasuje
Ktoś pisał o piciu, generalnie też mam ten problem, że za mało piję, do wody się za nic nie mogę zmusić, choć normalnie pije 2-3l bez problemu. To dla mnie jakieś nielogiczne...
A u mnie z kolei tylko gorąca kąpiel pozwala ukoić wszystkie zmysły. Mogłabym leżeć godzinę, najlepiej we wrzątku...mnie bolą tak, że nawet jak syn się próbuje przytulić to podskakuję, przy ciąży z nim wcale nie bolały a teraz już od jakiegoś czasu dają się we znaki. Tak samo przy kąpieli jest masakra.
Bibi89
We wczesnej ciąży to niewskazan, chyba że ugotować fasolkęA u mnie z kolei tylko gorąca kąpiel pozwala ukoić wszystkie zmysły. Mogłabym leżeć godzinę, najlepiej we wrzątku...
Kinnia95
Ja nie mam mega wielkich piersi. Jedynie co do tej pory to są tkliwe i napięte, bolą przy wstawaniu z lozka, ale to przewaznie po nocy. No i czasem w nocy jak sie przekrecam z boku na bok.I czasem mam wrażenie, że brodawki są większe. To moja pierwsza ciąża i jest to dla mnie nowośćJa mam mega tkliwe piersi, aż bolą, zwłaszcza jak ściągam stanik. Tak mi on przeszkadza, że jak tylko wejdę za drzwi, to pierwsze, co robię, to go zdejmuję a nie powinnam, bo mam spory rozmiar i niebardzo im to służy...ale mam nadzieję, że zaraz minie (7+1tc)
Poprzednia miałam biochema i poronienie w 5tc. Wiec żadnych objawów nie miałam. W brzuchu mi się przelewa i mam chęci na pączki
reklama
Kinnia95
Ja mam to samo z wodą. No nie potrafię jej przełknac. Najbardziej mi smakuje zwykła herbata czarna. Z łyżeczką cukruA ja znowu jak nigdy nie piję gazowanych napoi, tak teraz mogę się napić tylko fantą i cola, zimną i mega zgazowaną, taką najlepiej po wstrząsie za to ukochany sok pomarańczowy powoduje o wodzie nie wspomnę...
Ktoś pisał o piciu, generalnie też mam ten problem, że za mało piję, do wody się za nic nie mogę zmusić, choć normalnie pije 2-3l bez problemu. To dla mnie jakieś nielogiczne...