kasienka862
Fanka BB :)
ok mówię tylko że jest trz doustna ja biorę. I nie polecam bo jest bardzo niedobra.
Też kiedyś miałam doustna.. wiem, jest jak to mówi moje dziecię " bleee" I współczuję że w takiej postaci musisz ją brać..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok mówię tylko że jest trz doustna ja biorę. I nie polecam bo jest bardzo niedobra.
potwierdzam, ja tylko jak wezmę tę tabletkę do ręki, to już podswiadomie czuję niesmak. W pierwszej ciąży miałam przez jakiś czas luteinę dopochwowo i chyba jednak lepiej ją wspominamdoustna Luteina jest koszmarna. I strasznie gorzka.
Nic nie biorę jeszcze kiedys mojej mlodej dawalam 'floradix zelazo i witaminy' i bardzo fajnie jej podniosło, w smaku tez jest super, no tylko ze razem z witaminami dla ciężarnych to znowu by bylo tego za dużo. Ale zakwas z buraka fajnie podnosi tez zelazo, tylko nie mam czasu zeby go zrobićA bierzesz jakieś żelazo na to? Te żelaza to w ogóle powodują różne rewolucje żołądkowe :/ niektóre dziewczyny polecają tabletki z buraka. Nie mają uciążliwych skutków ubocznych, a ładnie podnoszą żelazo. Sama chyba będę je testować, bo z typowym żelazem jest mi nie po drodze bardzo.
Mi ból piersi minął przed drugim usg, bardzo sie bałam co zobaczę? I co? Zobaczyłam pierwszy raz pięknie migoczące serduszko, jak iskierka. Cudowny widok. Będzie dobrzeDziś mam 8+3 tydz. O 17 mam ginekologa i tak bardzo się stresuje czy wszystko dobrze jest z dzidzią wcześniej widziałam już serduszko. Ale te znikome objawy mnie martwią Stres mnie wykończy dzisiaj. Wierzę, że jest wszystko dobrze, ale mimo wszystko nie umiem się nie stresować. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze
Opłaci się czekanie bo jak pójdziesz to już będzie wszystko na miejscu ja idę jutro
Kochana na pewno wszystko jest dobrze <3 nie stresuj się, to już tylko chwilkaDziś mam 8+3 tydz. O 17 mam ginekologa i tak bardzo się stresuje czy wszystko dobrze jest z dzidzią wcześniej widziałam już serduszko. Ale te znikome objawy mnie martwią Stres mnie wykończy dzisiaj. Wierzę, że jest wszystko dobrze, ale mimo wszystko nie umiem się nie stresować. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze