reklama
Kinnia95
Fanka BB :)
Wszystko. Po pawilony, baseny, drobne artykuły, większe, gabaryty. No dosłownie wszystko. Nie wiem jaki u was jest system, ale u nas dzielą ludzi. Jedni na pakowanie, drudzy na magazyn a inni jeszcze na zbieranie produktów dla pakujących. Ja aktualnie to chyba wszystko przerobiłam. Łącznie z jeżdżeniem z paleciakiem. Najgorsze jest to, że u nas pracują same kobiety. Jest tylko 3 chłopaków, ale oni to bardziej są typowo na magazynie od przesyłek które ważą 15kg w górę. A te mniejsze targamy my.Też pracuje w sklepie internetowym i tak samo mamy sajgon z przesyłkami.. ostatnie tygodnie to jakies rekordy idą.. a co sprzedajecie? My akcesoria do lazienek a niedlugo mają przyjść jeszcze umywalki, wiec jednak troche kilo bedzie to ważyć i nie wiem kto to będzie pakować
Kinnia95
Witamy, witamy. Masz już ustaloną pierwsza wizytę usg? Mi z aplikacji wychodzi na 29 kwietnia.I ja się nieśmiało przywitam. Według aplikacji termin wypada na 22-23 kwietnia. Nie byłam jeszcze na USG - miałam zgłosić się do grupy dopiero po badaniach, ale nie mogłam wytrzymać. Miło Was poznać!
Miałam na poniedziałek. Ostatnio wychodzą mi jednak pozytywne wszystkie testy, ten na covida również, dlatego wizyta się przesunie, ale nie wiem dokładnie na kiedyWitamy, witamy. Masz już ustaloną pierwsza wizytę usg? Mi z aplikacji wychodzi na 29 kwietnia.
Kinnia95
Tez mam wizytę w poniedziałek. Będzie to początek 6 tygodnia i mam nadzieję, że lekarz już coś zobaczy.Miałam na poniedziałek. Ostatnio wychodzą mi jednak pozytywne wszystkie testy, ten na covida również, dlatego wizyta się przesunie, ale nie wiem dokładnie na kiedy
Kurde. Już tam dawno nie słyszało się o covidzie, że o nim kompletnie zapomniałam! Mam nadzieję, że wszystkiego znów nie pozamykają.
To duża firma, u nas to łącznie 7 osób w calej firmie pracuje, z czego 4 osoby to właściciele.. na magazynie sa tylko 2 osoby + 1 osoba najpierw ogarnia w biurze obsługę klienta, maile, zwroty itd.. drukuje zamowienia i listy przewozowe i dopiero potem schodzi pakować przesyłki.. wiec muszę umieć wszystko - od drukowania listów, paragonów po wydanie kuriera. No ale właśnie - braknie jednej osoby i jest to bardzo odczuwalneWszystko. Po pawilony, baseny, drobne artykuły, większe, gabaryty. No dosłownie wszystko. Nie wiem jaki u was jest system, ale u nas dzielą ludzi. Jedni na pakowanie, drudzy na magazyn a inni jeszcze na zbieranie produktów dla pakujących. Ja aktualnie to chyba wszystko przerobiłam. Łącznie z jeżdżeniem z paleciakiem. Najgorsze jest to, że u nas pracują same kobiety. Jest tylko 3 chłopaków, ale oni to bardziej są typowo na magazynie od przesyłek które ważą 15kg w górę. A te mniejsze targamy my.
Witamy i gratulujemy dużo zdrowka dla Was, a masz jakies konkretne objawy covida?Miałam na poniedziałek. Ostatnio wychodzą mi jednak pozytywne wszystkie testy, ten na covida również, dlatego wizyta się przesunie, ale nie wiem dokładnie na kiedy
Lustysia
@Minnie Mouse Witaj jak się czujesz? Masz jakieś doglegliwosci ciążowe?
Dziewczyny, ja dziś mam jakiś totalny zjazd, może przez to ze tak wcześnie wstałam, a przez ostatnie dni nie zrywałam się tak wcześnie z łóżka. Miałam nadzieje, ze śniadanie pomoże. Ale póki co wcale nie jest lepiej. Do tego zostaje dziś sama z córka cały dzień, także życzcie mi powodzenia
Dziewczyny, ja dziś mam jakiś totalny zjazd, może przez to ze tak wcześnie wstałam, a przez ostatnie dni nie zrywałam się tak wcześnie z łóżka. Miałam nadzieje, ze śniadanie pomoże. Ale póki co wcale nie jest lepiej. Do tego zostaje dziś sama z córka cały dzień, także życzcie mi powodzenia
trzymam kciuki za w miarę lekki dzień w takim razie@Minnie Mouse Witaj jak się czujesz? Masz jakieś doglegliwosci ciążowe?
reklama
Tez mam wizytę w poniedziałek. Będzie to początek 6 tygodnia i mam nadzieję, że lekarz już coś zobaczy.
Kurde. Już tam dawno nie słyszało się o covidzie, że o nim kompletnie zapomniałam! Mam nadzieję, że wszystkiego znów nie pozamykają.
Tak naprawdę nawet bym nie pomyślała, ze to covid. Dość mocno mnie przewiało i byłam przekonana, ze od tego boli mnie głowa i gardło. Zwykle przeziębienie, trochę podwyższona temperatura. Moj mąż przyniósł z apteki domowy test, bo farmaceutka powiedziała, ze teraz zaczyna się od bólu gardła. Prawie zemdlałam jak zobaczyłam dwie krechy Jakieś 3 miesiące temu tez miałam takie przeziębienie i tak się zastanawiam ile razy to mogło być to Byłam szczepiona 3 razy, wiec może dlatego tak łagodnie przechodzę.Witamy i gratulujemy dużo zdrowka dla Was, a masz jakies konkretne objawy covida?
A dziękuje, czuje się całkiem dobrze. Mam piersi o 3 rozmiary większe i czuje ciagle zmęczenie. To by było na tyle Najzabawniejsze, ze w cyklach, w których się nie udało czułam totalnie wszystko, od kłucia, ciągnięcia, po mdłości, a teraz praktycznie nic Z tym, ze u mnie beta nie miała jakiś wielkich wartości, tzn. przyrostu prawidłowe, wszystkie ponad 100%, ale we wtorek było dobiera ok 3200.@Minnie Mouse Witaj jak się czujesz? Masz jakieś doglegliwosci ciążowe?