reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
@Paw2021 bardzo się cieszę:) już na pewno w głowie troszkę będzie spokojniej:).
Dziewczyny a czy kawę i herbatę pijecie normalnie w tym stanie🤰?
Od kawy mnie odrzuciło ale herbatę pijam, chociaż ograniczyłam. Zdarza mi się napić coli bo pomaga na mdłości trochę plus jakoś tak nie mogę ugasić pragnienia samą wodą a non stop chce mi się pić 🙈

@Paw2021 bardzo się cieszę:) już na pewno w głowie troszkę będzie spokojniej:).
Dziewczyny a czy kawę i herbatę pijecie normalnie w tym stanie🤰?
Jesli masz ochotę to można pic, oczywiście nie w przesadnych ilościach. Ale jedna czy dwie nie powinny zaszkodzić. Mnie w pierwszej ciąży odrzuciło od kawy. Teraz tez nie pije, ale generalnie gdy jestem przeziębiona jakoś wole herbatę. Zobaczymy czy jak to minie wróci ochota na kawe czy już nie ;P

Dzięki:). Ja kawę też odstawiłam z dnia na dzień, a picie jednej kawy dziennie o poranku to była dla mnie najprzyjemniejsza chwila dnia. Teraz mi jej nie brakuje. Ale z tą herbatą różnie mówią, że może szkodzić. Ale też chyba nie ma co przesadzać.. 1 dziennie krzywdy nie powinna zrobić, a lubię pić gorące napoje po prostu:).

Napewno powinno być więcej jak u mnie ;) u mnie był jedynie malutki punkcik. Liczę na to, ze na kolejnej wizycie będzie już coś więcej ❤️ O której masz wizyte? Bo ja tez idę w poniedziałek :)
Na 15:35. Trochę się stresuję. Od rodzinnej mam l4 do wizyty przez te boleści brzucha. Mam nadzieję tylko, że bez problemu gin mi przeciągnie l4.

reklama
Na 15:35. Trochę się stresuję. Od rodzinnej mam l4 do wizyty przez te boleści brzucha. Mam nadzieję tylko, że bez problemu gin mi przeciągnie l4.

Mnie lekarz bezpośrednio zapytał czy chcę pracować czy moja praca nie pozwoli mi na spokój powiedziałam,że wolę iść na zwolnienie i dał bez problemu.
Będę trzymać kciuki za wizytę 😉

Do góry