reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Gorzej... Jak teraz wyjdzie wszystko ok to będę jeszcze raz przez to przechodzić w 24 tygodniu 🙈🤢 i już nie wiem, czy od początku wolę mieć tą cukrzycę, czy pić to cholerstwo dwa razy 🤣
ja dziś też byłam pobrać badania wiec od rana na czczo a mam mega nudności i zawroty głowy i po wpisaniu swojego peselu na kartce nie mogłam przypomnieć sobie pinu do karty.
Wiec jak bym miała wypić dzis ta glukoze to chyba był niestety zwymiotowała.

ja dziś też byłam pobrać badania wiec od rana na czczo a mam mega nudności i zawroty głowy i po wpisaniu swojego peselu na kartce nie mogłam przypomnieć sobie pinu do karty.
Wiec jak bym miała wypić dzis ta glukoze to chyba był niestety zwymiotowała.
Taaaa, ciąża nie rozpieszcza 🙈😅 a na głodniaka ja mam zawsze większe mdłości niż normalnie więc zobaczymy 🤷🏻‍♀️ w poprzedniej ciąży przeżyłam, teraz też jakoś będzie trzeba 🙈

reklama
Do góry