Czasem jakby kłucie jakieś w lewej pachwinie i w lewym boku i Mrowienie nóg od wczoraj .A masz jakieś silne bóle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasem jakby kłucie jakieś w lewej pachwinie i w lewym boku i Mrowienie nóg od wczoraj .A masz jakieś silne bóle?
Jeśli bóle się nasilą, jedź na IP. I mierz temperaturę.Czasem jakby kłucie jakieś w lewej pachwinie i w lewym boku i Mrowienie nóg od wczoraj .
Nie mam temperatury około 37 mamJeśli bóle się nasilą, jedź na IP. I mierz temperaturę.
U mnie jakby objawów brak, prócz braku miesiączki, siusiania i lekkiego bólu piersiHej, co słychać ?
U mnie to w sumie nic nowego.
Mam takie wahania, że raz mi lodowato, a raz gorąco, poty itp.
Mam to samo, ale dodatkowo te zimno/ciepło i takie zmęczenie ogólneU mnie jakby objawów brak, prócz braku miesiączki, siusiania i lekkiego bólu piersi
Mi za to jest niedobrze, prawie nic mi nie smakuje i najchętniej zasnelabym na biurku zimno tez w sumieHej, co słychać ?
U mnie to w sumie nic nowego.
Mam takie wahania, że raz mi lodowato, a raz gorąco, poty itp.
Chciałabym przechodzić dalej z wami kochaneU mnie jakby objawów brak, prócz braku miesiączki, siusiania i lekkiego bólu piersi